Caramel felesége, Szilvi felfüggesztette Instagram-oldalát: sok támadás érte gyermeke fotói miatt

Forrás: sylviszilagyi/Instagram -
Caramel fotó leukémia Szilágyi Szilvia Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi úgy döntött, felfüggeszti Instagram-oldalát. Sok támadás érte ugyanis azért, mert kislányáról megosztott egy-két fotót a kórházból. Mint írta, nem bír el több gonoszságot. 

Szörnyű hírről számolt be Caramel és felesége, kiderült ugyanis, hogy kislányuk, Szofi leukémiás. A házaspár úgy döntött, hogy nem titkolják gyermekük betegségét, sokan éppen ezért bírálták Caramel feleségét, Szilvit.

Szilvinek elege lett Forrás: sylviszilagyi/Instagram

Egy-két képet ugyanis megosztott Szofiról a kórházból, mint mondta azért, hogy erőt adjon és gyűjtsön, egyesek azonban lájkvadásznak nevezték az anyukát, aki úgy döntött, inkább az egész profilját felfüggeszti. „A lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot" – írta többek között Instagram-oldalán Szilvi, aki már nem is érhető el a közösségi oldalon.

Szilvi már nem érhető el Instagramon Forrás: Instagram/Szilágyi Szilvi
Sáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-safrany-emese-azaz-aleska-legtancos-fotoi-nem-lehetnenek-szexibbek.htmlNem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.TV + Sztárok--Körtvélyessy Kinga kiköpött mása az Elrabolva sztárjának, Maggie Grace-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kortvelyessy-kinga-kikopott-masa-az-elrabolva-sztarjanak-maggie-grace-nek.htmlL.L. Junior volt kedvesének, Körtvélyessy Kingának már többször mondták: kiköpött hasonmása az Elrabolva filmek sztárjának, Maggie Grace-nek. Közösségi oldalára most egy olyan fotót posztolt, amelyen egymás mellé szerkesztetet a két arcot, elmondhatjuk: tényleg hasonlítanak. TV + Sztárok--Befejezi a tévézést az RTL Klub népszerű műsorvezetője, D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180420-befejezi-a-tevezest-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje.htmlD. Tóth András, a Fókusz mműsorvezetője 14 év után befejezi a tévézést. Feleségével közös vállalkozásukban szeretne többet dolgozni.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela csattanós választ adott a Viszkisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-csattanos-valaszt-adott-a-viszkisnek-ambrus-attila.htmlHódi Pamela nem hagyhatta szó nélkül Ambrus Attila tegnapi vallomását, miszerint vastagon benne van abban, hogy Berki Krisztián elhagyta egykori párját. Most a közösségi oldalán reagált. TV + Sztárok--Bécsben tartóztatták le Jolly-thttp://www.life.hu/sztarok/20180420-becsben-tartoztattak-le-jollyt.htmlNem várt kellemetlenség érte új klipje forgatása közben Jolly-t Bécsben: a rendőrök letartóztatták tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt. TV + Sztárok--Zalatnay Cininek nem sikerült tárgyalnia Londonban a kártérítésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-zalatnay-cininek-nem-sikerult-targyalnia-londonban-a-karteriteserol.htmlZalatnay Cinit egy bevásárlóközpontban érte baleset, de egyelőre nem halad a peren kívüli megegyezés. Londoni utazása során ezért szeretett volna a cég ottani központjában tárgyalni, de nem sikerült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.