Kayla Jenkins beauty vlogger ürüléket és koszt hagyott maga után bérlakásában

kosz bérlakás Kayla Jenkins mocsok ürülék vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állati ürülék, sminklemosó kendők és kosz maradt a hatalmas követőtáborral rendelkező beauty vlogger, Kyala Jenkins, azaz Okaylaaa bérlakásában. Nagy összegű lakbérrel is tartozik egykori főbérlőinek, akik kameráknak mutatták meg: hogyan fest a lakás a vlogger távozása után.

Kayla Jenkins beauty vloggernek Instagram-oldalánnak már 104 ezer követője van, a Metro pedig legutóbb arról cikkezett, milyen koszt és bűzt hagyott maga után a vlogger egykori bérlakásában.

Everyone’s funny when they’re holding a camera - Use my code OKAYLAAA for ££ off @bluebella Lingerie ✨

OKAYLAAA (@okaylaaa) által megosztott bejegyzés,

Állítólag a főbérlők, Paul és Paula Hopwood nem engedélyezték a lakásban az állattartás, ennek ellenére Kayla-nak és lakótársának volt öt kutyája, négy macskája, két papagája, két tengerimalaca és három nyula. Ennek köszönhető, hogy a főbérlők állatok tartására használt ketrecet, vizeletet és ürüléket is találtak a laksában. Azt mondják, hogy az iszonyatos bűz mellett több ezer fontos kár keletkezett a lakásban.

Ha ez nem lenne elég, a lakbérrel is tartoznak, ami nem kisebb össze, mint 9500 font, azaz több mint 3,3 millió forint. Menedzserei azt mondják, a lány már törleszteni kezdte az adósság rá eső részét.

Sebestyén Balázs bevallotta, az ő felesége a leggyönyörűbb a világon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-sebestyen-balazs-bevallotta-az-o-felesege-a-leggyonyorubb-a-vilagon.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn szokott romantikázni Facebook-oldalán, de most nagyon szép vallomást írt feleségéről. A kommentelők mégsem elégedettek, mivel Viki nem látható a szavakhoz mellékelt fotón. TV + Sztárok--Előadás közben érte baleset Wunderlich Józsefethttp://www.life.hu/sztarok/20180420-eloadas-kozben-erte-baleset-wunderlich-jozsefet-vigszinhaz.htmlSzörnyű pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a nézők, akik látták a Vígszínházban A Pál utcai fiúk legutóbbi előadását. Az egyik színész, Wunderlich József lezuhant egy farakásról. TV + Sztárok--Hódi Pamela Instagram-oldalán elárulta, Berki Krisztián szeretőt tartotthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-instagram-oldalan-elarulta-berki-krisztian-szeretot-tartott.htmlHódi Pamela úgy döntött, nem titkolja tovább, hogy miért is ment tönkre a kapcsolatuk Berki Krisztiánnal. Elárulta, szeretőt tartott a műsorvezető. TV + SztárokOrigoElőkerültek az utolsó felvételek Prince-ről, a halála előtti napon készültek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-elokerultek-az-utolso-felvetelek-prince-rol-a-halala-elotti-napon-keszultek-video.htmlEgy orvosi rendelő kamerái készítették az utolsó videófelvételt Prince-ről a halála előtti napon. Az énekes 2016. április 21-én halt meg. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilvi felfüggesztette Instagram-oldalát: sok támadás érte gyermeke fotói miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180420-caramel-felesege-szilvi-felfuggesztette-instagram-oldalat.htmlSzilágyi Szilvi úgy döntött, felfüggeszti Instagram-oldalát. Sok támadás érte ugyanis azért, mert kislányáról megosztott egy-két fotót a kórházból. Mint írta, nem bír el több gonoszságot. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-safrany-emese-azaz-aleska-legtancos-fotoi-nem-lehetnenek-szexibbek.htmlNem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.