Sáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbek

légtánc hajlékonyság Aleska Diamond sport Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.

Mi is beszámoltunk már róla, hogy Aleska, azaz Sáfrány Emese úgy döntött, megvalósítja álmát és légtáncos lesz. Úgy tűnik, az álom megvalósulni látszik, rendszeresen tesz közzé fotót arról, milyen mutatványokat gyakorol. Összeszedtük, azokat a képeket, amelyek nemcsak hajlékonyságát bizonyítják, de rettenetesen csinos és szexi is rajtuk.

#aerialhoop #lyra #aerialist

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#memors #oneyearago #flexible #flexybility #contortionist #contortion

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

#flying #splits #aerialhoop #aerialist #lyra

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Napi gyakorlás :))) #sunday #danube #handstand #handstandplaytime #flexible

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Körtvélyessy Kinga kiköpött mása az Elrabolva sztárjának, Maggie Grace-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kortvelyessy-kinga-kikopott-masa-az-elrabolva-sztarjanak-maggie-grace-nek.htmlL.L. Junior volt kedvesének, Körtvélyessy Kingánek már többször mondták: kiköpött hasonmása az Elrabolva filmek sztárjának, Maggie Grace-nek. Közösségi oldalára most egy olyan fotót posztolt, amelyen egymás mellé szerkesztetet a két arcot, elmondhatjuk: tényleg hasonlítanak.TV + Sztárok--Dér Heninek három diplomája van, de csak az énekléssel foglalkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-der-heninek-harom-diplomaja-van-de-csak-az-eneklessel-foglalkozik.htmlKevesen gondolták volna, de Dér Heni énekesnő 3 diplomával áll a színpadon. Politológus, közgazdász és operaénekesi végzettsége is van. Saját menedzsercége van. TV + SztárokOrigoPolgár Tünde méregdrága ezüst étkészlettel várta a luxusfeleségekethttp://www.life.hu/sztarok/20180419-polgar-tunde-meregdraga-ezust-etkeszlettel-varta-a-luxusfelesegeket.htmlVacsorára várta a luxusfeleségeket Polgár Tünde, ahol cápát szeretett volna felszolgálni, de csak lazacot kapott. A különleges ételeket nem mindennapi évőeszközkészlettel falatozhatták, hiszen egy több mint 100 éves ezüstkészletet választott a háziasszony. TV + Sztárok--Justin Bieber megmutatta, milyen lenne, ha nőnek született volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-justin-bieber-megmutatta-milyen-lenne-ha-nonek-szuletett-volna.htmlJustin Bieber úgy gondolta, megmutatja rajongóinak, hogyan festene, ha mostani arcával, de nőként élne tovább. Megdöbbentő a látvány. TV + Sztárok--Krencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-berki-krisztiannak-ambrus-attila-tanacsolta-hogy-hagyja-el-hodi-pamelat.htmlAmbrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.