Sebestyén Balázs bevallotta, az ő felesége a leggyönyörűbb a világon: fotó

feleség Facebook vallomás gyönyörű Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem sűrűn szokott romantikázni Facebook-oldalán, de most nagyon szép vallomást írt feleségéről. A kommentelők mégsem elégedettek, mivel Viki nem látható a szavakhoz mellékelt fotón. 

Sebestyén Balázs igen ritkán mutatja meg romantikus énjét, ha mégis, azt is elég sajátosan teszi. A műsorvezető nemrég egy igen szép vallomást írt ki feleségéről Facebook-oldalára, de a kommentelők nem teljesen elégedettek a gesztussal.


„Gyerekek mindennap rájövök, hogy az én feleségem a leggyönyörűbb Nő a világon!" – írta Balázs, melyhez egy fotót is mellékelt, de természetesen nem a feleségéről, hanem saját magáról. Vikinek csak a válla látszik a fotón, ezt kifogásolták Balázs rajongói. „De akkor miért magadat fotózod?" – tette fel egy kommentelő a kérdést, akihez nagyon sokan csatlakoztak hasonló véleményükkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.