Sebestyén Balázs bevallotta, az ő felesége a leggyönyörűbb a világon: fotó

feleség Facebook vallomás gyönyörű Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs nem sűrűn szokott romantikázni Facebook-oldalán, de most nagyon szép vallomást írt feleségéről. A kommentelők mégsem elégedettek, mivel Viki nem látható a szavakhoz mellékelt fotón. 

Sebestyén Balázs igen ritkán mutatja meg romantikus énjét, ha mégis, azt is elég sajátosan teszi. A műsorvezető nemrég egy igen szép vallomást írt ki feleségéről Facebook-oldalára, de a kommentelők nem teljesen elégedettek a gesztussal.


„Gyerekek mindennap rájövök, hogy az én feleségem a leggyönyörűbb Nő a világon!" – írta Balázs, melyhez egy fotót is mellékelt, de természetesen nem a feleségéről, hanem saját magáról. Vikinek csak a válla látszik a fotón, ezt kifogásolták Balázs rajongói. „De akkor miért magadat fotózod?" – tette fel egy kommentelő a kérdést, akihez nagyon sokan csatlakoztak hasonló véleményükkel.

Sáfrány Emese, azaz Aleska légtáncos fotói nem lehetnének szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-safrany-emese-azaz-aleska-legtancos-fotoi-nem-lehetnenek-szexibbek.htmlNem új, hogy Sáfrány Emese, azaz Aleska felnőttfilmesi karrierjét befejezve, gyerekkori álmát megvalósítva légtáncos lett. Közösségi oldalán meg is mutatja, hogy halad: elképesztően szexi fotókat tesz közzé.TV + Sztárok--Körtvélyessy Kinga kiköpött mása az Elrabolva sztárjának, Maggie Grace-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-kortvelyessy-kinga-kikopott-masa-az-elrabolva-sztarjanak-maggie-grace-nek.htmlL.L. Junior volt kedvesének, Körtvélyessy Kingának már többször mondták: kiköpött hasonmása az Elrabolva filmek sztárjának, Maggie Grace-nek. Közösségi oldalára most egy olyan fotót posztolt, amelyen egymás mellé szerkesztetet a két arcot, elmondhatjuk: tényleg hasonlítanak. TV + Sztárok--Befejezi a tévézést az RTL Klub népszerű műsorvezetője, D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180420-befejezi-a-tevezest-az-rtl-klub-nepszeru-musorvezetoje.htmlD. Tóth András, a Fókusz mműsorvezetője 14 év után befejezi a tévézést. Feleségével közös vállalkozásukban szeretne többet dolgozni.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHódi Pamela csattanós választ adott a Viszkisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-hodi-pamela-csattanos-valaszt-adott-a-viszkisnek-ambrus-attila.htmlHódi Pamela nem hagyhatta szó nélkül Ambrus Attila tegnapi vallomását, miszerint vastagon benne van abban, hogy Berki Krisztián elhagyta egykori párját. Most a közösségi oldalán reagált. TV + Sztárok--Bécsben tartóztatták le Jolly-thttp://www.life.hu/sztarok/20180420-becsben-tartoztattak-le-jollyt.htmlNem várt kellemetlenség érte új klipje forgatása közben Jolly-t Bécsben: a rendőrök letartóztatták tiltott pirotechnikai eszközök használata miatt. TV + Sztárok--Tolvai Reni megmutatta, hogyan simítja végig a testét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180420-tolvai-reni-megmutatta-hogyan-simitja-vegig-a-testet-video.htmlAz énekesnő igazán forró videót tett közzé Instagram-oldalán: megmutatta, hogyan is simítja végig a testét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.