Hódi Pamela párkapcsolat focista szerelem Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors úgy tudja, hogy Hódi Pamela új szerelme Tóth Bence, focista. Már régóta ismerik egymást, de kapcsolatukból csak most lett szerelem.

Pamela sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a lap értesüléseit, arról azonban szívesen mesélt, hogy hogyan érzi magát új kapcsolatában.

Hódi Pamela Tóth Bence focistával jár Forrás: TV2


"Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle. Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből. Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság. Szeretném őt óvni, nem lételemem, hogy állandóan azt bizonygassam az egész országnak, hogy boldog vagyok. Annyit elárulhatok róla, hogy mindenben igazi társként áll mellettem, minden harcomban és sikeremben ott van és ott is lesz"
- mondta Pamela.

A szolnoki származású Tóth Bence 28 éves, a NB I-es Mezőkövesd focistája. 2008-tól a Fradiban is játszott, akkoriban pedig Berki Krisztián volt a főnöke. A ferencvárostól 2012-ben jött el, azóta kisebb klubbokban játszik.

Tóth Bence focista Hódi Pamela új szerelme Forrás: http://mezokovesdzsory.hu



Ezzel foglalkozik Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál egykori atyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-ezzel-foglalkozik-gerendai-karoly-a-sziget-fesztival-egykori-atyja.htmlGerendai Károly neve egybeforrt a Sziget Fesztivállal, hiszen több mint 20 évig irányította és szervezte a rendezvényt. Ma már azonban nem foglalkozik a fesztivál mindennapi ügyeivel, átadta a stafétát. Gerendai Károly a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hiányzik-e neki a pörgés, és arról is beszélt, hogy mivel foglalkozik mostanában. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikinis-fotot-posztolt-keresztes-ildiko-tenger.htmlKeresztes Ildikó 53 évesen is bombaformában van: ezt legfrissebb fotója is bizonyítja. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDér Heninek három diplomája van, de csak az énekléssel foglalkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-der-heninek-harom-diplomaja-van-de-csak-az-eneklessel-foglalkozik.htmlKevesen gondolták volna, de Dér Heni énekesnő 3 diplomával áll a színpadon. Politológus, közgazdász és operaénekesi végzettsége is van. Saját menedzsercége van. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-valasarol-vallott-bereczki-zoltan-szinetar-dora.htmlBereczki Zoltán elárulta, már a kapcsolatot sem tartja Szinetár Dóra nagyfiával. TV + Sztárok--Jennifer Lopez 48 évesen is nagyon dögös: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-jennifer-lopez-48-evesen-is-nagyon-dogos-foto.htmlJennifer Lopez újra és újra bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám: ő 48 évesen is elképesztően dögös és gyönyörű. TV + SztárokOrigoÁbel Anita felnőttként is szeretne filmben szerepelni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-abel-anita-felnottkent-is-szeretne-filmben-szerepelni-video.htmlElindult Ábel Anita youtube műsora, amiben hírességek kérdezhették őt. Dobó Kata kérdésére meglepő választ adott a színésznő.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.