Autóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnője

Karambol Dopeman autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi.

A rapper félre tudta rántani a kormányt, de így is az árokban kötöttek ki. A férfi térde szétnyílt, kezén égési sérülések vannak és a fejét is beverte a felfúvódó légzsákba. A másik autót vezető idős nő állítólag életveszélyes sérüléseket szenvedett, de Dopeman barátnője megúszta karcolás nélkül a balesetet. A két sofőrt mentő vitte kórházba. A Blikk úgy tudja, hogy a nő hirtelen rosszul lehetett a volánnál.

Dopemant még este hazaengedték a kórházból, és otthonról egy élő videóban mesélt a balesetükről.

Kigyulladt a Barátok közt Rózsa bisztrójahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kigyulladt-a-baratok-kozt-rozsa-bisztroja-ilyen-volt-a-forgatas.htmlA Barátok közt stábja ezúttal (konkrétan) a tűzzel játszik. Bár a történet kitalált, a lángok nagyon is igaziak. Egy kis lángból egy pillanat alatt óriási tűzvész keletkezhet, és a sorozatban meg is történik a katasztrófa: kigyullad a Rózsa bisztró. TV + Sztárok--Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoMegmutatta ütésnyomokkal tarkított lábát Krencsey Hellahttp://www.life.hu/sztarok/20180418-megmutatta-utesnyomokkal-tarkitott-labat-krencsey-hella-viaszbaba.htmlSajtótájékoztatót tartott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella. A fiatal lány bizonyítékokat is mutatott. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián feljelentette Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-berki-krisztian-feljelentette-bauko-evat-zaklatasert.htmlBerki Krisztián és Baukó Éva először a FEM3 kamerái előtt vsztek össze, majd a folyosón is folytatódott a konfliktus. Baukó a Facebookon, videóbejegyzésében állította kollégájáról, hogy az megfenyegette, sőt arról is beszélt, hogy Berki hónapokkal ezelőtt szexuális ajánlatot tett neki. TV + SztárokOrigoSmink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoNem akar találkozni Tahi Tóth László özvegyével a színész hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-nem-akar-talalkozni-tahi-toth-laszlo-ozvegyevel-karaszy-szilvia-zongoramuvesszel-a-szinesz-hasonmasa.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót: most az is kiderült, miért. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.