Büntetőper vár Berkire: életveszélyesen megfenyegette Hódi Pamelát

Hódi Pamela fenyegetés botránykönyv Viszkis Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiverte a biztosítékot Hódi Pamelánál, Berki Krisztián és a Viszkis közös könyve. Bár saját maga nem olvasta, az ijesztő részletek hamar eljutottak hozzá - írja a Bors.

"Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva..." - áll Berki Krisztián könyvében, amit a Viszkissel közösen írt Ázsiai kalandjukról. Hóda Pamela még nem fogta saját kezében a "művet", de értesítették arról, hogy mit írt róla az exe.

Berki Krisztián életveszélyesen megfenyegette Hódi Pamelát Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Nem olvastam a könyvet, és nem is fogom megvenni, mert egyiknek sem teszek 3 forintot sem a zsebébe! De számomra ez az írás egyértelműen gyilkossági szándékot rejt. De miért is lennék én elásva? Mit is ártottam én Berki Krisztiánnak? Nagyon sok pénzt tettem a zsebébe, vezettem a háztartást, nem beszélve a gyermeknevelésről. A bunkó stílusán is tompítottam. De elhagytam, mert végre boldog szeretnék lenni, és szeretném ha tisztelnének az emberek. Életemben nem voltam ilyen erős. Ha kell, én odamegyek erre a helyszínre és én is elkezdek ásni. Nem fogom hagyni magam. És természetesen a jogi lépéseket is meg fogom tenni, mert ez gyilkosságra utaló magatartás Krisztián részéről, amit nem tűrök. Sem a hazugságokat!" - mondta Pamela a lapnak, aki nem számított arra, hogy ő is szerepelni fog a botránykönyvben.

Egyre formásabb Vajna Timi feneke: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-egyre-formasabb-vajna-timi-feneke-foto.htmlEdzés közben készített magról videót a közösségi oldalára Vajna Timi – természetesen úgy, hogy jól látszik formás feneke. TV + SztárokOrigoTávozik a Jóban Rosszban színésze, Kedvek Richárd: ő alakította Dr. Bezerédi Szilárd karakteréthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-tavozik-a-joban-rosszban-szinesze-kedvek-richard.htmlTávozik a Jóban Rosszban című sorozat egyik ikonikus színésze, Kedvek Richárd, aki 2011 óta alakította Dr. Bezerédi Szilár karakterét. TV + SztárokOrigoRachel Weisz piros ruhában mutatta meg gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-rachel-weisz-piros-ruhaban-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat.htmlRachel Weisz hosszú piros ruhában sétált, amikor a fotósok lencsevégre kapták. A kissé passzos ruhában jól látszik egyre kerekedő pocakja is. TV + Sztárok--Szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné testbeszédéthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-szakerto-elemezte-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-testbeszedet-baba.htmlTestbeszéd-szakértő elemezte Vilmos herceg és Katalin hercegné gesztusait azután, hogy bemutatták harmadik gyermeküket a világnak. TV + Sztárok--Állítják, Morgan Freemannek szexuális kapcsolata volt fogadott unokájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-allitjak-morgan-freemannek-szexualis-kapcsolata-volt-fogadott-unokajaval.htmlMorgan Freemanről azt állítják, helytelen szexuális kapcsolata volt fogadott unokájával, akit 2015 nyarán brutálisan meggyilkoltak. A színészt a gyilkossággal gyanúsított férfi vádolja. TV + Sztárok--Döbbenetes interjút adott pár éve Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180424-dobbenetes-interjut-adott-par-eve-avicii-alkoholizmus.htmlDöbbenetes interjú készült 2013-ban a tragikusan fiatalon elhunyt Avicii-vel: a DJ bevallotta, mennyit iszik egy nap. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.