Kárpáti Rebeka szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellel

Völgyi Dániel TV2 párkapcsolat Kárpáti Rebeka foci szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpárti Rebeka mosolyogva, jókedvűen beszélget A Nagy Duett szüneteiben a sztárokkal, közben pedig a magánélete romokban hever - írja a Blikk.

Kárpáti Rebeka, a TV2 műsorvezetője nyolc hónap után szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellel. A 23 éves szépségkirálynő már el is tüntette a szerelmes fotókat az közösségi oldalairól. A Blikknek azonban elmondta, hogy még nincs túl a dolgon.

Kárpáti Rebeka szakított focista szerelmével, Völgyi Dániellel Forrás: Sarosi Zoltan

"Igen, egy ideje már nem vagyunk együtt, de be kell vallanom, még mindig nehéz erről érzelmek nélkül beszélni, azok ugyanis még mindig jelen vannak. Oka volt, de nem szeretném elárulni, hogy mi. Még azt sem zárom ki, hogy egyszer újra lesz valami közöttünk, ha valami olyan dolog történik, például egy csoda. De most nem látok esélyt arra, hogy a közeljövőben újra egy pár legyünk" - mondta Rebeka, akinek a legjobbkor jött A Nagy Duett, a munka kicsit eltereli a figyelmét a szakításról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.