Szellem ijesztette meg Camilla hercegnét

Forrás: AFP/Marty Melville -
Károly herceg paranormális jelenségek Skócia Camilla hercegné szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla hercegné állítja, szellemet látott Károly herceg skóciai házában. Emiatt évekig képtelen volt oda visszamenni.

Camilláról az ITV készített egy dokumentumfilmet. A hercegné a kamerák előtt elárulta, ő már észlelt paranormális jelenségeket. Történt ugyanis, hogy Károly herceggel néhány évvel ezelőtt elutaztak Skóciába, ám belépve a házba, különös érzése támadt.

"Az egész környezet annyira szomorú és rideg volt, rendkívül furcsa érzésem támadt. Biztos voltam benne, hogy egy szellem jár ott" - vallotta a hercegné.

Camilla elmesélte azt is, hogy amikor körül akart nézni, szó szerint lefagyott a félelemtől, lépni is képtelen volt és utána évekig nem tudott visszatérni a házba.

Szerencsére később az épületet alaposan felújították, és ezt követően már elmúlt a félelme és immár mosolyogni is tud, ha épp ott tölti az idejét a férjével - számolt be róla a Mirror.

Camilla hercegné szörnyen megijedt Forrás: AFP/Marty Melville
Liptai Claudia a nyugdíjasokon viccelődött A Nagy Duettben, kiakadtak a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-liptai-claudia-a-nyugdijasokon-viccelodott-a-nagy-duettben-kiakadtak-a-nezok.htmlÚgy tűnik, nem aratott nagy sikert, amikor Liptai Claudia A Nagy Duettben Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkciója után a nyugdíjasokkal viccelődött. A kommentelők Facebookon írták meg a véleményüket a műsorvezetőnek. TV + SztárokOrigoTitokban megházasodott a 68 éves Richard Gerehttp://www.life.hu/sztarok/20180424-titokban-meghazasodott-a-68-eves-richard-gere.htmlTeljes titokban házasodott meg a 68 éves hollywoodi szoknyapecér: Richard Gere 33 évvel fiatalabb spanyol barátnőjét vette el.TV + Sztárok--Berki Krisztián újabb botránya: ígérete ellenére állítólag nem fizette ki Ázsia Expresszes társaithttp://www.life.hu/sztarok/20180424-berki-krisztian-ujabb-botranya-igerete-ellenere-allitolag-nem-fizette-ki-azsia-expresszes-tarsait.htmlBerki Krisztiánék nyerték az Ázsia Expresszt, ezzel együtt egy nagy pénznyereményt is. Csakhogy Krisztián a verseny közben megígérte ellenfeleiknek, fizet nekik az összegből, ha előnyhöz juttatják, mert neki csak a dicsőség számít. A pénz azonban még nem jutott el a versenyzőkhöz, legalábbis Megyeri Csillához biztosan nem. TV + Sztárok--Jolly állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180424-jolly-allitja-o-irta-bodi-gusztiek-nagy-slageret.htmlJolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék egyik nagy slágerét évekkel ezelőtt, de szerzőként nem tüntették fel a nevét. Guszti ezzel szemben azt nyilatkozta, Jolly nem lehetne ilyen sikeres nélküle, ő fedezte fel. Vajon a két zenész perre megy az igazáért? TV + Sztárok--Közleményt adott ki a 28 évesen elhunyt Avicii családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180424-kozlemenyt-adott-ki-a-28-evesen-elhunyt-avicii-csaladja.htmlTim Bergling, azaz Avicii április 20-án hunyt el Omán fővárosában, Maszkatban. Halálát a szóvívője jelentette be, akkor azt írták, nem lesz további közlemény. A világhírű DJ családja most mégis megtörte a csendet - írja a Variety.TV + Sztárok--Melyik sztár párja a legcsinosabb, Sebestyén Balázs felesége, vagy Erdei Zsolt szerelme? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180423-melyik-sztar-parja-a-legcsinosabb-sebestyen-balazs-felesege-vagy-erdei-zsolt-szerelme.htmlMinden férfinak a saját felesége, barátnője a legcsodálatosabb nő az egész világon - jobb esetben -, ám mivel az ízlések különböznek, a külső szemlélő egyik sztárbarátnőt szebbnek, másik sztárfeleséget pedig talán csinosabbnak látja. Szerinted melyik sztárbarátnő a legszebb? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.