Távozik a Jóban Rosszban színésze, Kedvek Richárd: ő alakította Dr. Bezerédi Szilárd karakterét

Forrás: Tv2 -
Jóban Rosszban TV2 színész Kedvek Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozik a Jóban Rosszban című sorozat egyik ikonikus színésze, Kedvek Richárd, aki 2011 óta alakította Dr. Bezerédi Szilár karakterét.

Szomorúak lehetnek most a Jóban Rosszban rajongói, ugyanis egy sármos dokival kevesebb fog rendelni a Csillagvirág klinikán. Távozik a sorozatból Kedvek Richárd színész, aki 2011 óta formálta meg Dr. Bezerédi Szilárd karakterét. Az utolsó forgatási napján arról nyilatkozott, milyen volt részese lenni ennek a sorozatnak.

Távozik a Jóban Rosszban színésze, Kedvek Richárd Forrás: Tv2

„Nagyon szerettem itt lenni, de most így alakult. Nehéz ez nagyon, mert csak feljön az a jó pár év, és nagyon baráti volt itt a kapcsolat sok emberrel. Nagyon komoly stáb dolgozik itt, amit én első perctől kezdve nagyon szerettem, mind a sminkesek, mind a fodrászok, mind akár a hangmérnökök, akár az operatőrök, szóval mindenki iszonyú profi. Ettől nagyon gördülékeny is a dolog, én nagyon szerettem emiatt is forgatni" – mondta Kedvek Richárd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.