Katalin hercegné szüléséről árult egy kulisszatitkokat egy bennfentes

Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang -
anyaság szülés család Katalin hercegné Vilmos herceg kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné csak ásványvizet kért szobájába, de azt is tudni lehet, hogy milyen óvintézkedéseket tettek annak érdekében, hogy minél nyugodtabb körülmények között hozhassa világra harmadik gyermekét. Egy kórházi bennfentes azt is elárulta, hogy kik segítették a fiatal hercegnét a nehéz pillanatokban.

A Cosmopolitannek cikkezett arról, hogy egy kórházi bennfentes részelteket árult el arról, milyen körülmények között hozta világra harmadik gyermekét Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné április 23-án.

A hercegnét biztonsági személyzet kísérte a szobájáig, amelynek ablakait megvastagították, hogy ne szűrődhessen be az utcában várakozó fotósok és riporterek zaja. Ahogy az informátor elmondta: a legnyugodtabb körülményeket igyekeztek biztosítani. Katalin mindössze annyit kért, hogy szobájába készítsenek be ásványvizet. A szoba, ahol biztonságban érezhette magát 10 ezer dollárba, azaz kicsivel több mint 2,5 millió forintba került.

Katalin hercegné és Vilmos herceg még nem jelentette be a harmadik gyermekük nevét Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

És, hogy kik vigyáztak arra, hogy ő is és az ifjú herceg és jól legyenek? Dr. Huw Thoma, a királynő saját orvosa, Guy Thorpe-Beeston nőgyógyász sebész, aki nem mellesleg királyi család saját nőgyógyásza is, Alan Farthing, aki II. Erzsébet nőgyógyásza és Dr. Sunit Godame tanácsadó újszülöttgyógyász.

Natasha Archer pedig, aki a hercegné személyi asszisztense, visszasietett a palotába, hogy elhoztta azokat a legfontosabb holmikat, amik ahhoz kellenek, hogy Katalin és Vilmos megmutathassák harmadik gyermeküket.

Pintér Tibor szégyelli a meztelen fotóit: szerinte kihasználták őthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-pinter-tibor-szegyelli-a-meztelen-fotoit-szerinte-kihasznaltak-ot.htmlPintér Tiborról múlthéten jelentek meg pikáns fotók a Hot! Magazinban, történetesen szinte teljesen meztelenül látható Tenya. Erről kérdezte őt Kiss Ramóna és Papp Gergely a Reggeliben. Kiderült, hogy a színésznek nem tetszenek a felvételek, és úgy érzi, kihasználták őt. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor indulatkezelési terápián vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-indulatkezelesi-terapian-vett-reszt.htmlKerényi Miklós Gábort nem csak zaklatással vádolták, azt is a szemére vetették, hogy rendezőként nagyon sokszor túl vehemens. Tudta, hogy változtatnia kell, ezért kérte szakember segítségét. TV + Sztárok--Lebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor szerint személyes okok miatt veszik le műsorról a Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180425-kerenyi-miklos-gabor-szerint-szemelyes-okok-miatt-veszik-le-musorrol-a-romeo-es-juliat.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási vádjai miatt kénytelen volt távozni az Operettszínházból, most pedig egyik ikonikus darabja, a Rómeó és Júlia is lekerül a műsorról. KERO elmondta, miért hozták meg a színházban ezt a döntést. TV + Sztárok--Szexvideóval bukott le Marcellina egykori párja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180425-szexvideoval-bukott-le-marcellina-egykori-parja.htmlNem volt ismeretlen szituáció Marcellinának az, amit vasárnap A Nagy Duettben előadtak. TV + SztárokOrigoErről beszélgetett Katalin és Vilmos, amikor kiléptek a kórház ajtajánhttp://www.life.hu/sztarok/20180424-errol-beszelgetett-katalin-es-vilmos-amikor-kileptek-a-korhaz-ajtajan.htmlSzájról olvasó szakértő elárulta, mit mondott egymásnak Katalin hercegné és Vilmos herceg aközben, míg megmutatták harmadik gyermeküket a nagyvilágnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.