Lebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyították

Tóth Vera állatorvos Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis kedvencével, Carlossal volt baj. 

"Rehab. Köszönöm a kitartó gyógyítást a Család utcai rendelő összes dolgozójának és Varga Józsi dokinak!" - írta a kis kedvencéhez készült fotóhoz az énekesnő.

Rehab Köszönöm a kitartó gyógyítást a Család utcai rendelő összes dolgozójának és Varga Józsi dokinak!♥️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Pumped Gabo és Marcellina esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180422-pumped-gabo-es-marcellina-esett-ki-a-nagy-duettbol-elsokent.html Megvannak A Nagy Duett első kiesői. Már az előzőadásban sem arattak nagy sikert, most azonban távozniuk kellett. TV + Sztárok--Bikinis fotójával vágott vissza kritikusainak Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-bikinis-fotojaval-vagott-vissza-kritikusainak-rubint-reka-az-instagramon.htmlA háromgyerekes híresség megmutatta, hogyan fest a teste közel 40 évesen bikiniben. TV + Sztárok--Weisz Fanni megmutatta dekoltázsát: ritkán látjuk így a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180422-weisz-fanni-megmutatta-dekoltazsat-ritkan-latjuk-igy-a-modellt.htmlEgy fotózáson vett részt a hónap elején Weisz Fanni, amiről meg is osztott egy képet. TV + SztárokOrigoKirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-sajtotajekoztatot-tartott-krencsey-hella-a-viaszbaba-szerzoje.htmlExkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Elárulta, a közismert színésznő rendszeresen terrorizálta őt a párkapcsolatuk alatt. Miközben a színésznő azt állítja, Hella bántalmazta őt, bíróságra került az ügy, hogy hivatalosan döntsenek az igazságról. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben. TV + SztárokOrigoBalázs Andi belebetegedett a szakításbahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-balazs-andi-a-nagy-duett-szereplo-kasszas-erzsi-belebetegedett-a-szakitasba.htmlBalázs Andit a szélesebb közönség Kasszás Erzsiként ismerte meg, holott már korábban is találkozhattunk vele színpadon. Most A Nagy Duettben szórakoztatja vasárnap esténként a tévénézőket, a Best magazinban pedig magánéleti titkokat is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.