Hódi Pamelát januárban arra kérte Berki, szüljön neki egy fiút: nemet mondott

vita Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Ambrus Attila szerető szakítás botrány gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta tart a nyilvános üzengetés Hódi Pamela és Berki Krisztián között, amely most egy újabb durva facebookos bejegyzéssel folytatódott: Pamela elárulta, szakításuk után, januárban egykori párja még arra kérte, szüljön neki egy fiút. Természetesen nemet mondott.

Bár már mindkettőjüknek új párja van, tovább folytatódik a nyilvános üzengetés Hódi Pamela és Berki Krisztián között. Míg a felek arra várnak, hogy a bíróság döntsön közös kislányuk, Nati felügyeleti jogáról, a viszonyuk egyre jobban elmérgesedik.

Nemrég Ambrus Attila is beszállt a csatározásba, elárulta, köze van a pár szakításához. Hódi Pamela ezek után meglepő részleteket árult el exéről, állítja, hogy Berki szeretőt tartott.

A szépség most újra kifakadt, közösségi oldalán egy hosszú bejegyzésben ecsetelte egykori szerelme valódi személyiségét. Azt mondja, Berki még januárban, jóval szakításuk után is arra kérte őt, szüljön neki egy kisfiút.

Hódi Pamela Forrás: Hódi Pamela / Insta

Elhagytam, mert nem tudtam rá férfiként nézni, elhagytam, mert minden mozdulata és szava hazugság volt, elhagytam, mert a tisztelet és becsület fogalma nem létezik számara, lehet az barát, család, üzlettárs, idegen! Azt gondolom, hogy nem tudta elfogadni, hogy hiába kért meg 2018. január 20-án is arra, hogy szüljek Neki egy kisfiút, a válaszom egyértelmű nem volt!" – írta.

Pamela emellett kijelentette, ha kell, mindent kitereget a magánéletükről és arról, milyen ember valójában Berki.

"Boldog szeretnek lenni, és ha ehhez az kell, hogy minden heten kiadjam magamból azt, ami bennem van, akkor minden héten leírom az igazságot! Sokszor megfordul a fejemben, hogy

kitálalok mindenről, és elmondom, ki is az a férfi, akit egy női műsorba ültetnek be,

mint műsorvezető, ki az a férfi, aki büszkén mutogatja a lányát a közösségi oldalain, ki is az a férfi, akivel bárki üzletet akar kötni, de az én időm még nem jött el! Van szívem és nem felejtem el, hogy a lányom édesapja!"

Király Linda megmutatta, milyen közel került Beyoncéhoz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kiraly-linda-megmutatta-milyen-kozel-kerult-beyoncehoz.htmlSokan álmodnak arról, hogy egyszer olyan közel kerüljenek Beyoncéhoz, amilyen közel Király Linda volt hozzá egy üzletmegnyitón. Addig azonban, amíg ez a vágyunk nem teljesülhet, kénytelenek vagyunk beérni Király Linda videójával.TV + SztárokOrigoKirúgta az operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort-szinhaz.htmlKirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort. TV + Sztárok--Mihályi Réka énekesnő elárulta, nagyon félt a színpadi csóktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-mihalyi-reka-enekesno-elarulta-nagyon-felt-a-szinpadi-csoktol.htmlMihályi Réka énekesnő és zenekara a felnőttek szórakoztatására egy koncert musicalt készítettek, melyben elcsattan egy csók is a színpadon. Ugyan Réka párja is a csapat tagja, mégsem őt csókolja a művésznő, aki elárulta, milyen érzéseket keltett benne a színpadi csók. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi szeretné megvalósítani álmát: ékszereket akar tervezni http://www.life.hu/sztarok/20180426-csosz-bogi-szeretne-megvalositani-almat-ekszereket-akar-tervezni.htmlCsősz Bogi, a Feleségek Luxuskivitelben egyik kimaradt jelentében mesél álmáról, amit nagyon szeretne megvalósítani. Vágyának köze van a gyémántokhoz! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRadics Gigi szakított és ő lesz a negyedik X-Faktor mentorhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-radics-gigi-szakitott-es-o-lesz-a-negyedik-xfaktor-mentor.htmlRadics Gigi lesz a negyedik X-Faktor mentor, ő maga vallotta be a sajtó megkeresésére.TV + SztárokOrigoGyereksztárok, akik még híresnek hiszik magukat: Lindsay Lohantől Aaron Carterighttp://www.life.hu/sztarok/20180425-gyereksztarok-akik-meg-hiresnek-hiszik-magukat.htmlNem minden gyereksztár tudja felnőttként is fenntartani karrierjét és népszerűségét, ám vannak, akiket ez egyáltalán nem zavar. Lindsay Lohan vagy éppen Dustin Diamond olyan hírességek, akik megelégszenek a korábban elért sikereikkel, és még mindig a gyerekkorukban elért népszerűségükből élnek. Észre sem veszik, hogy már egyáltalán nincsenek od értük az emberek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.