Köllő Babettnek a luxus nem létszükség, talán vállalna még egy kisbabát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
anyaság Köllő Babett család gyermek Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett azt mondja: nem létszükség számára a luxus, szegényen sem volt boldogabb mint, amikor szinte bármit megengedhet magának. A családbővítésen is gondolkodik, azonban a pár évvel ezelőtti vetélése miatt nem biztos a dologban.

Köllő Babett a hot! magazinnak adott interjút, melyben beszélt a munkájáról és a családi életéről is. A Feleségek luxuskivitelben szereplője azt mondja, szegényen sem volt boldogabb mint most, amikor szép otthont, drága autót és szinte bármit megengedhet magának.

"Természetesen hálás vagyok azért, hogy jól élünk, hogy a közértben nem kell megnéznem az élelmiszerek árát, hogy oda utazhatunk, ahova csak szeretnénk, ennek ellenére nem a pénz határoz meg" - mondta a lapnak Köllő Babett. Azt is elárulta, hogy férje, András tartja őt a realitások talaján, szól, ha sokat költene. Fizetése nem létszükség, számára mégis fontos hogy esténként a színpadon álljon.

Köllő Babett fél, hogy még egy kisbabát elveszít Fotó: Polyák Attila - Origo

Arról is beszélt, hogy semmi sem fontosabb számára, mint az anyaság, a lánya az első az életében, de a családbővítés is téma náluk. "Negyvenéves leszek idén, ha szeretnék még szülni, akkor most vagy soha. Nem tudom egy-két évnél tovább húzni, az életkorom egyre nagyobb akadály. András fantasztikus ember, rám hagyta a döntést. Ő tudja a legjobban, hogy az őrlődésem mögött több van annál, mint ahogy szeretnék-e még babázni vagy sem" - fogalmazott Köllő Babett. Három évvel ezelőtt ugyanis elvetélt. Azt mondja: senkinek sem kívánja azt, amin átment.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.