Mel B túl merész ruhába bújt

mell szexi dekoltázs Mel B énekesnő merészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem villantás lett a vége Mel B merészségének. Az énekesnő egy túlságosan kivágott ruhába bújt.

America's Got Talent zsűritagja, Mel B épp egy forgatásra igyekezett a minap Los Angelesben, amikor útközben megállt autogramot osztogatni. Persze a lesifotósok ide is elkísérték és megörökíthették azokat a pillanatokat, amelyek kis híján kínosra sikeredtek: a ruha csaknem lecsúszott az énekesnőről. Egy merészen kivágott piros estélyi volt rajta, amelyben nem csak a lábait villantotta meg, de majdnem a melleit is.

Mel B egyébként nem nagyon szokott szégyenlősködni, legutóbb például topless barnult a tengerparton.

Mel B kis híján villantott Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Gotpap/Bauergriffin.Com / Mega
Ismét Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-ismet-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlKiderült, hogy az előző évadhoz hasonlóan ismét Kiss Ramóna vezeti majd az X-Faktort. TV + Sztárok--Előkerült a videó Berki Krisztián és Baukó Éva vitájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-elokerult-a-video-berki-krisztian-es-bauko-eva-vitajarol.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián közösen vezettek műsort a FEm Caféban, amíg botrány nem lett pársukból. Az egyik adásban szólalkoztak össze, eddig azonban nem láthattuk az ominózus pillanatokat, azonban most magunk is megnézhetjük, mi történt. TV + SztárokOrigoKöllő Babettnek a luxus nem létszükség, talán vállalna még egy kisbabáthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kollo-babettnek-a-luxus-nem-letszukseg-talan-vallalna-meg-egy-kisbabat.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője, Köllő Babett azt mondja: nem létszükség számára a luxus, szegényen sem volt boldogabb mint, amikor szinte bármit megengedhet magának. A családbővítésen is gondolkodik, azonban a pár évvel ezelőtti vetélése miatt nem biztos a dologban. TV + Sztárok--Hajdú Péter nem ért egyet azzal, hogy mostantól bárki hívhatja pszichopatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hajdu-peter-nem-ert-egyet-azzal-hogy-barki-hivhatja-pszichopatanak.htmlHajdú Péter pert indított Puzsér Róbert ellen, amiért az pszichopatának nevezte őt. A műsorvezetőnek azonban nem adtak igazat, az ítéletre a Facebook-oldalán reagált: nem ért egyet azzal, hogy bárki nevezheti pszichopatának. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVilmos herceg majdnem elaludt egy misén: alig bírta nyitva tartani a szeméthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-vilmos-herceg-majdnem-elaludt-egy-misen.htmlNem lehet sok ideje Vilmos hercegnek a pihenésre miután megszületett a harmadik gyermeke, egy misén aludt el ugyanis, egyszerűen nem bírta nyitva tartani a szemeit. TV + Sztárok--Dér Heni gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-der-heni-gyaszol-dednagymama.htmlDér Heni szomorú hírt közölt rajongóival a közösségi oldalán: közeli szerettét vesztette el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.