Pécsi Ildikó nyilatkozat Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta dúl a harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között, eddig azonban a volt műsorvezető nem sokszor nyilatkozott arról, hogyan is érinti őt ez a vita. Most azonban kivételt tett. 

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó között nagyon régóta dúl már a harc. A színésznő azért indított pert volt menye ellen, mert nem akarta, hogy az ő tulajdonában álló házban lakjon tovább Pártos Csilla és fia. A volt műsorvezető pedig rokontartásért perelte Pécsi Ildikót. Úgy tűnt, nagyon elmérgesedett köztük a viszony, Pécsi Ildikó már az unokájával sem akarja tartani a kapcsolatot. Pártos Csilla eddig szinte csak a jogi ügyekről nyilatkozott, ám ezúttal a Star Magazinnalkivételt tett, mivel „most eljött az az időpont, amikor már nem lehet nem reagálni".Hozzátette, bántani nem szeretné családját.

Pártos Csilla mindig szeretni fogja Pécsi Ildikót Fotó: MTI/Zih Zsolt

„Én nagyon szerettem, és a szép közös évek miatt mindig is szeretni fogom" – mondta Pécsi Ildikóról Pártos Csilla. Hozzátette, nem is akar haragudni, hiszen ő a gyermeke nagymamája. Szerinte ő és fia sosem tagadták meg a színésznőt, és sosem gátolta gyermekét a kapcsolattartásban. „Makacs gyerek, ha oda akart menni valakihez, akkor odament" – mondta Pártos Csilla, aki sosem fogja tudni feldolgozni, hogy idáig fajult a helyzet. „Ők is tudják, hogy az ő gyermekük lépett ki a házasságból, egyik napról a másikra" – árulta el Pártos Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.