Vilmos herceg majdnem elaludt egy misén: alig bírta nyitva tartani a szemét

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
álmos mise Vilmos herceg elalvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet sok ideje Vilmos hercegnek a pihenésre miután megszületett a harmadik gyermeke, egy misén aludt el ugyanis, egyszerűen nem bírta nyitva tartani a szemeit.

Néhány napja lett háromgyermekes apuka Vilmos, és nagyon úgy tűnik, hogy az állandóan lesben álló dadák ellenére nem sikerült túl sokat pihennie a hercegnek. Már a születése napján hazavitték a kis herceget, Vilmos pedig már vissza is tért a hercegi teendőihez.

Vilmos herceg nem tudott ébren maradni a misén Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool


Egy misén vett részt öccséve és annak menyasszonyával, de Vilmos számára nagy megpróbáltatás volt minden egyes perce. A herceg ugyanis alig bírta nyitva tartani a szemét, erről pedig videó is készült. Bizonyára most minden kisgyermeked szülő együtt érez a herceggel.

Megírta végrendeletét Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20180426-megirta-vegrendeletet-medveczky-ilona-vagyon.htmlMedveczky Ilona sokáig gondolkodott, hogy kire hagyja vagyonát, hiszen nincs élő rokona. Végül 77. születésnapján megírta a végrendeletét. TV + Sztárok--Ambrus Attilát még mindig rohamozzák a női rajongók, felesége nem féltékenyhttp://www.life.hu/sztarok/20180426-ambrus-attilat-meg-mindig-rohamozzak-a-noi-rajongok-felesege-nem-feltekeny.htmlA Viszkis feleségének, Rékának meg kellett szoknia, hogy Ambrus Attiláért rajonganak a nők. A hűséges férj szerint jól kezeli a dolgot, hiszen nincs oka féltékenységre. TV + Sztárok--A Barátok közt sztárja, Aradi Balázs nem akar komoly kapcsolatot: két éve nincs barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180426--aradi-balazs-nem-akar-komoly-kapcsolatot-ket-eve-nincs-baratnoje.htmlVolt már hosszú kapcsolata a Barátok közt sztárjának, Aradi Balázsnak, de most köszöni szépen, jól van egyedül, és egyébként is lusta csajozni. Egyelőre nem akar újabb komoly partnert. TV + Sztárok--Hódi Pamelát januárban arra kérte Berki, szüljön neki egy fiút: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-hodi-pamelat-januarban-arra-kerte-berki-szuljon-neki-egy-fiut-nemet-mondott.htmlHetek óta tart a nyilvános üzengetés Hódi Pamela és Berki Krisztián között, amely most egy újabb durva facebookos bejegyzéssel folytatódott: Pamela elárulta, szakításuk után, januárban egykori párja még arra kérte, szüljön neki egy fiút. Természetesen nemet mondott. TV + Sztárok--Döntött az Alkotmánybíróság: Puzsér Róbert hívhatja pszichopatának Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-dontott-az-alkotmanybirosag-puzser-robert-hivhatja-pszichopatanak-hajdu-petert.htmlPuzsér Róbert és Hajdú Péter vitájában döntött az Alkotmánybíróság: a műsorvezetőnek többet kell eltűrnie, mint egy nem közszereplőnek. Az eset kapcsán a közszereplői minőség szempontrendszerét is pontosították. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKirúgta az operettszínház Kerényi Miklós Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180426-kirugta-az-operettszinhaz-kerenyi-miklos-gabort-szinhaz.htmlKirúgta a Budapesti Operettszínház Kerényi Miklós Gábort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.