Berki Krisztián feljelentette Megyeri Csillát és párját, Kulcsár Edinát és Csutit, valamint Cseke Katinkát és a grófnőt

Pallavicini Zita Megyeri Csilla Ázsia Express Kulcsár Edina Cseke Katinka Csuti feljelentés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási a botrány: Berki Krisztián nem csak Baukó Éva miatt kerül napról napra az újságok címlapjaira, hanem Ázsia Expresszes társai miatt is. Megyeri Csilláék, Kulcsár Edináék és Cseke Katinláék azzal vádolják, hogy a műsorban megbeszéltek ellenére, hiába kapta meg a csatornától a nyeremény pénzt a showman, őket nem fizette ki. Berki tagad és perel.

Az Ázsia Expressben dealt kötött Berki három másik csapattal annak érdekében, hogy ők nyerhessenek. A reality celeb megígérte Megyeri Csilláéknak, Kulcsár Edináéknak, valamint Cseke Katinkáéknak, ha kiesésük után nekik adják a megnyert talizmánokat, és ezzel hozzásegítik őt és Ambrust a nyeréshez, akkor a nyereményből megkapják a talizmánért járó milliós összegeket.

Berki Forrás: Insta - Berki

Ígérete ellenére nem teljesítette ezt a feltételt Berki, a játékosok pedig egy bulvár lap megkeresésére elmondták véleményüket. Krisztián azzal védekezett, hogy nem tudhatják, a csatorna fizetett-e már, ám az elárulta, már nincsenek lezáratlan anyagi ügyei Berkivel, ami azt jelentheti, a nyeremény kifizetésre került.

Berki most beperelte az össze játkostársát, hitelrontásért.

"Berki Krisztián nevében ismeretlen tettes ellen rágalmazás minősített esete miatt feljelentést tettem, illetve a személyiségi jogai megsértése miatt az iroda polgári keresetet terjesztett elő a csütörtöki napon. Az a gazdasági társaság, ahol az ügyfelem dolgozik bizonyíthatóan két, összesen több tízmilliós nagyságrendű munkától is elesett az elmúlt időszakban a médiában megjelent híreknek és a róla tett alaptalan nyilatkozatoknak köszönhetően. Krisztián a nyilvánosság előtt úgy lett beállítva, mint aki hazudik, megbízhatatlan, ami nem igaz" - mondta el a Blikknek Berki ügyvédje, dr. Szilágyi Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.