Borbás Marcsi idén 50 éves, még mindig imádják a nézők

Gasztroangyal Borbás Marcsi műsor műsorvezetés Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar televíziózás egyik legnépszerűbb személyisége Borbás Marcsi, aki vasárnap ünnepli 50. születésnapját. Jelenleg a Gasztroangyal című műsort vezeti, de tekintsünk egy kicsit vissza, hogyan festett pályája kezdetén. 

A Telemázli sorsolás volt az első önálló műsorvezetői munkája Borbás Marcsinak, hamarosan pedig a nagysikerű Játék határok nélkülben nézte a csetlő-botló játékosokat Gundel Takács Gábor társaságában. De láthattuk még páldul Rózsa György oldalán a Szombat Este című műsorban is és még számos produkcióban.

Az ország kedvenc Gasztroangyala vasárnap lesz 50 éves, a magyar nézők pedig még mindig rajonganak érte, hiszen évek óta újra és újra bebiznyítja, hogy Magyarország finom.

Borbás Marcsi 1997-ben a Játék határok nélkül forgatásán Forrás: Yotube

Borbás Marcsi 3 évvel ezelőtt Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nánási Pálról pikáns titok derült ki Ördög Nóra új műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-nanasi-palrol-pikans-titok-derult-ki-ordog-nora-uj-musoraban.htmlÖrdög Nóra új műsorában a felnőtt hírességeké lesz a főszerep, akikről szüleik osztanak meg eddig nem ismert, olykor ciki történeteket. A műsorvezető férje, Nánási Pál is vendég volt, az első adásban láthatjuk őt és édesapját, valamint megtudhatunk néhány pikáns titkot is a fotósról. TV + Sztárok--Chris Hemsworth szexi dublőre, Bobby Holland Hanton vicces fotókat oszt meg kettejükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-chris-hemsworth-szexi-dublore-bobby-holland-hanton-vicces-fotokat-oszt-meg-kettejukrol.htmlBobby Holland Hanton már több filmben volt Chris Hemsworth dublőre, de nemcsak munkakapcsolat van köztük, hanem jó barátok is. Közösségi oldalára rengeteg olyan fotót tesz fel, amelyen az olykor poénos mindennapjaikat ábrázolja. TV + Sztárok--A sztárok sem hibátlanok: Pink felszedett néhány kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-sztarok-sem-hibatlanok-pink-felszedett-nehany-kilot.htmlLátszik, hogy a sztárok is tudnak hétköznapi anyukák lenni, akik nem mindig mutatkoznak tökéletes formájukban. Ilyn Pink is, aki családjával strandolt a minap. TV + Sztárok--Bűnösnek találta a bíróság Bill Cosbyt szexuális erőszak vádjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-bunosnek-talalta-a-birosag-bill-cosbyt-szexualis-eroszak-vadjaban.htmlBill Cosbyt az elmúlt években 60 nő vádolta meg szexuális erőszakkal, de egyetlen egy eset miatt ítélték el a komikust azért, amiért 2004-ben philadelphiai otthonában megerőszakolta Andrea Constandot, a Temple Egyetem munkatársát. TV + Sztárok--Palvin Barbara egy titokzatos férfivel utazgat, ölelgetik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-palvin-barbara-egy-titokzatos-ferfivel-utazgat-olelgetik-egymast.htmlKözösségi oldalára töltött fel Palvin Barbara egy videót, melyen egy titokzatos férfivel látható. Úgy tűnik, nagyon jóban vannak, szorosan összebújta pózolnak, az alkalmazásnak köszönhetően pedig szivecskéket is varázsoltak maguk köré. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs és Majka fogadtak: a squash pályán derül ki, ki szivatja meg a másikathttp://www.life.hu/sztarok/20180427-sebestyen-balazs-es-majka-fogadtak-a-squash-palyan-derul-ki-ki-szivatja-meg-a-masikat.htmlNem mindennapi fogadást kötött Majka és Sebestyén Balázs. A sqash pályán dől el, hogy ki marad alul. A tét igencsak nagy. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.