Chris Hemsworth szexi dublőre, Bobby Holland Hanton vicces fotókat oszt meg kettejükről

fotó film forgatás Chris Hemsworth Thor dublőr Bobby Holland Hanton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bobby Holland Hanton már több filmben volt Chris Hemsworth dublőre, de nemcsak munkakapcsolat van köztük, hanem jó barátok is. Közösségi oldalára rengeteg olyan fotót tesz fel, amelyen az olykor poénos mindennapjaikat ábrázolja.

"Thor határozottan a legnehezebb karakter, amit meg kell formálnunk" - nyilatkozta a Men's Health-nek Bobby Holland Hanton, aki már több filmben is volt Chris Hemsworth dublőre. A két férfi nemcsak munkakapcsolatban van egymással, hanem nagyon jó barátok is lettek. És, hogy miért olyan bonyolult Thor szerepe? Bobby-nak ugyanis pontosan olyan formában kell lennie mint a színésznek, így nem ritka, hogy naponta kétszer is eljár edzeni.

De nemcsak ebben a filmben dolgoztak már együtt, hanem például A tenger szívében című moziban is. Szabadidejükben is gyakran találkoznak, például meccsnézéskor egy jó hideg sör mellett.

Happy birthday to this absolute John legend!!! Bring on UFC 202 @chrishemsworth @azzagrist @zocobodypro #sundayfundaycomingsoon

Bobby Holland Hanton (@bobbydazzler84) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.