Faragó András édesapját gyászolja

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
halál Faragó András gyász család Valami Amerika édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Faragó András: a Valami Amerika sztárja a napokban elvesztette édesapját.

Faragó András, az Operettszínház művésze egy előadás után, az öltözőben értesült édesapja váratlan haláláról. Mint mondja, semmi előjele nem volt a tragédiának.

Nagyon nehéz most a szívem. Csak az vígasztal, hogy édesapámnak nem kellett szenvednie. Makkegészséges volt, még vitamint sem szedett. Az utolsó napján még kaszált, majd megfőzött egy pörköltet harminc személynek. Este leült a székébe és békésen elszenderedett. 81 éves volt, csodálatos, teljes életet élt. Igazából még fel sem fogtam, hogy nincs többé" – nyilatkozta a gyászoló színész a Ripostnak.

Faragó András gyászol Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Újra oltár elé állhat Koós Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ujra-oltar-ele-allhat-koos-reka-hazassag.htmlÉvek óta boldog párkapcsolatban él Koós Réka. A színésznő olyannyira szerelmes, hogy hamarosan akár oltár elé is állhat újra. TV + SztárokOrigoA magyar színésznő volt szerelme, Krencsey Hella bevallotta, nem leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-magyar-szineszno-volt-szerelme-krencsey-hella-bevallotta-nem-leszbikus.htmlKrencsey Hella nevét mindenki ismeri, hiszen könyvet írt 8 évig tartó kapcsolatáról egy magyar színésznővel. Annak ellenére azonban, hogy nővel volt kapcsolata most bevallotta, nem leszbikus. TV + SztárokOrigoBrad Pitt produkciós cége is dolgozik majd a Harvey Weinsteinről szóló filmenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-brad-pitt-produkcios-cege-is-dolgozik-majd-a-harvey-weinsteinrol-szolo-filmen.htmlFilmet készítenek annak a tényfeltáró riportnak nyomán, mely Harvey Weinstein zaklatási ügyeit leplezte le. A film készítésében Brad Pitt produkciós cége, a Plan B is részt vesz. TV + Sztárok--Michael Jackson magyar testőre, Farkas Attila az énekes titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-michael-jackson-magyar-testore-farkas-attila-az-enekes-titkairol-vallott.htmlÉveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. TV + Sztárok--Ezért vált el Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb szerelme, Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180427-ezert-valt-el-gergely-robert-es-24-evvel-fiatalabb-szerelme-timi.htmlGergely Róbert és fiatal felesége, Timi útjai elváltak egymástól: hiába volt meg köztük a szeretet, mást akartak az élettől. Az énekes elárulta, miért is döntöttek a szakítás mellett. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián feljelentette Megyeri Csillát és párját, Kulcsár Edinát és Csutit, valamint Cseke Katinkát és a grófnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-berki-feljelentette-jatekostarsait-az-azsia-expressbol-hitelrontas-miatt.htmlÓriási a botrány: Berki Krisztián nem csak Baukó Éva miatt kerül napról napra az újságok címlapjaira, hanem Ázsia Expresszes társai miatt is. Megyeri Csilláék, Kulcsár Edináék és Cseke Katinláék azzal vádolják, hogy a műsorban megbeszéltek ellenére, hiába kapta meg a csatornától a nyeremény pénzt a showman, őket nem fizette ki. Berki tagad és perel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.