Kiszivárgott Katalin és Vilmos harmadik babájának neve? Letiltották az oldalt

Katalin hercegné Vilmos herceg baba név
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 23-án megérkezett a harmadik royal baby, Katalin hercegné és Vilmos herceg második kisfia. A fél világ várja, hogy kiderüljön, mi lesz a kicsi neve. Bár hivatalos közleményt még nem adtak ki ezzel kapcsolatban, úgy tűnik, idő előtt kiszivárogtatták a pici nevét. Minden ezzel kapcsolatos oldalt letiltott a palota.

A szemfüles rajongók észrevették, hogy a királyi család honlapján Sarolta hercegnő és György herceg nevére rá lehet keresni, ám, ha az Albert nevet ütjük be, akkor letilt a rendszer és azt írja: a keresett oldal nem található, Minden egyéb más névvel szinétn működik a weboldal. Ebből többen arra következtetnek, hogy

Katalin és Vilmos harmadik babáját, Albert hercegnek fogják hívni.

Vilmos herceg azt ígérte, hamarosan elárulják, hogyan döntöttek a baba nevét illetően, de erre még várnunk kell- írta meg az express.co.uk.

Vilmos herceg és Katalin gyermekei a születésük napján, György herceg, Sarolta hercegnő és az újszülött kisfiú Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.