Nánási Pálról pikáns titok derült ki Ördög Nóra új műsorában

Nánási Pál titok Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra új műsorában a felnőtt hírességeké lesz a főszerep, akikről szüleik osztanak meg eddig nem ismert, olykor ciki történeteket. A műsorvezető férje, Nánási Pál is vendég volt, az első adásban láthatjuk őt és édesapját, valamint megtudhatunk néhány pikáns titkot is a fotósról.

Ördög Nóra új műsorral jelentkezik hamarosan, melyben a sztároké és a szüleiké lesz a főszerep. Sok titok kiderül majd az általunk kedvelt hírességekről, olykor-olykor arcpirító dolgokra is fény derül. A műsorban Nánási Pál és édesapja is részt vettek, és bizony a fotósról is kerültek napvilágra érdekességek.

Nánási Pálról pikáns dolog derült ki "Fotó: M. Schmidt János/Origo "

Nánási Pálról édesapja még olyan pikáns információkat is megosztott, melyekről Ördög Nórának sem volt eddig tudomása. A házaspár a Mokkában mesélt a forgatás részleteiről, ahol Palit ezekről az intim titkokról is megpróbálták kifaggatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.