Richard Gere elnézést kért a nőktől

Forrás: InterCom -
film Richard Gere Micsoda nő! bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Richard Gere: elnézést kért azoktól a hölgyektől, akik látták a Micsoda nő! című filmet - mondván, túl sok idejüket elvette.

A 68 éves Richard Gere-t a legtöbben a Micsoda nő! című film férfi főszereplőjével azonosítják. Nem is csoda, ha a 90-es években szinte minden hölgy odáig volt a sármos mosolyáért és azért a karakterért, akit akkor alakított. A friss házas színész most meglepő kijelentést tett, tulajdonképpen nem is érti, miért nézték meg annyian a filmet.

Mindig, amikor azt mondja nekem valaki, hogy látta a filmet, elnézést kérek tőle, amiért annyi idejét elraboltam. Persze egyrészt megértem őket, hiszen alapvetően az elfogadásról, a bizalomról és a szerelemről szól. Ezek azok, amiket mindannyian keresünk, függetlenül attól, hogy kik vagyunk" – mesélte a színész a US Magazine-nak.

Richard Gere és Julia Roberts a Micsoda nő! című filmben Forrás: InterCom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.