Michael Jackson testvér USA zenész Tolvai Reni karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni hamarosan Michael Jackson testvérével, Randyvel fog együtt dolgozni. Ha beindul az amerikai karrierje, lehet, hogy ki is költözik.

Tolvai Renit, mint a Megasztár győztesét, tavaly a New York Fashion Weeken mutatták be Michael Jackson testvérének, Randynek. Ezt követően elérhetőséget cseréltek, Reni pedig átküldött neki néhány dalt, ami az amerikai zenésznek nagyon tetszett és felajánlotta segítségét.

Az énekesnő júliusban 3 hétre ki is utazik Amerikába és felvesznek néhány számot. Ha ezeknek sikere lesz, és beindul a kinti karrerje, előfordulhat az is, hogy kiköltözik.

Gondolkodtam már ezen, de ezen már 2 éves korom óta gondolkodom... Ez egy álom, de szerintem minden énekesnek az az álma, hogy Los Angelesben, ahol minden zene történik, ott legyen. Majd meglátjuk, hogy hogy lesz." – árulta el Tolvai Reni a FEM3 műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.