Dubaiban üzletel Lagzi Lajcsi és Berki Krisztián

ingatlan üzlet Lagzi Lajcsi Dubai Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi a múlt héten Dubaiba utazott üzleti útra Berki Krisztiánnal és ügyvédjével. A zenész most elárulta, hogy milyen ügyben jártak ott.

Galambos Lajos már jó ideje foglalkozik ingtalanfejlesztéssel, építéssel és napenergiahasznosítással. Dubaiba is az ingatlanok csábították - tudta a meg a Blikk.

"Egyrészről Krisztiánnal közös terveink vannak, egy saját formátumú realityn dolgozunk, amihez már reklámspotot is vettünk fel. Másrészről pedig engem kifejezetten az ingatlanpiac vonzott Dubajba" - mondta Lajcsi a lapnak, aki nem kapott meghatalmazást arra, hogy a részletekről is beszéljen. A zenész hangsúlyozta, hogy magáncélra keresett ingatlant, de nem akar a családjával külföldre költözni.

Dubaijoztunk #team #aberki #dubaiteam #mindenkimagyar #lajcsi #dodo #drszilagyi #sillo #dubai

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,


"Ezen a csodálatos helyen, hála a melegnek és a szél-, illetve napenergiának köszönhetően, a gáz- és villanyszámlára sincs gondja az embernek"
- mondta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.