A Vigyázat, szülővel vagyok című műsor forgatásán derült ki Nánási Pál intim titka

"Fotó: Csudai Sándor - Origo " -
Nánási Pál titok Ördög Nóra Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Nánási Pál egy igazi nőcsábász volt! Ezt a titkot a fotós édesapja osztotta meg a hamarosan induló Vigyázat, szülővel vagyok című műsorban. Még Ördög Nóra sem tudott róla.

Hamarosan indul a TV2 új műsora, a Vigyázat, szülővel vagyok. Ezúttal a megszokottól eltérően nem a kicsi gyerekeké, hanem a felnőtt sztároké és azok szüleié lesz a főszerep, de ciki sztorikban és kikotyogott titkokban nem lesz hiány! Az első adásban többek között Nánási Pál és édesapja szerepelnek, és bizony a fotósról is kiderültek érdekes titkok. Olyanok is, amikről még Ördög Nóra sem tudott.

Ördög Nóra új dolgokat tudott meg férjéről műsorában "Fotó: Csudai Sándor - Origo "

"Több meglepő sztori is elhangzott, amivel ott szembesültem először. Tudtam, hogy nagyon visszahúzódó, csendes gyerek volt, de nyilván más ezt konkrét történeteken keresztül hallani. Az egyik ilyen, hogy annyira csendes volt, hogy ő játszotta a halat egy iskolai színdarabban. Csak annyi dolga volt, hogy tátogjon. Ezen sírva röhögtünk" - mesélte a Borsnak Ördög Nóra, majd arról is mesélt, mekkora nőcsábász volt Pali.

egy ikerpárt egyszerre szédített.

Sztárok, akik az első szexszel vártak az esküvőig: Adriana Limától Jordin Sparksig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180427-sztarok-akik-az-elso-szexszel-vartak-az-eskuvoig-adriana-lima-jordin-sparks.htmlA hírességekért rengetegen rajonganak, óriási a csábítás, ám vannak, akik ennek ellenére mégis ki tudtak tartani az elveik és értékeik mellett, így amellett is, hogy várnak az első szexszel az esküvőig. Adriana Lima szupermodell, Lisa Kudrow színésznő, vagy éppen Jordin Sparks énekesnő is így tett, és nem bánták meg! TV + SztárokOrigoMegtalálták Radics Gigi hasonmását: egy 22 éves kubai balerina azhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-megtalaltak-radics-gigi-hasonmasat-egy-22-eves-kubai-balerina-az.htmlMegtalálták Radics Gigi hasonmását. A kubai 22 éves balerina vonásai éppen olyanok, mint a magyar énekesnőé! TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András visszaírt Tolvai Reni szexista kommentelőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-kallay-saunders-andras-visszairt-tolvai-reni-szexista-kommentelojenek.htmlTolvai Reni szexi képei alá záporoznak a kommetek, egyet azonban Kállas-Saunders András nem tudott szó nélkül hagyni: zseniális választ adott a pasinak. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert elmondta a véleményét a 28 évesen szűz színésznőről, Bálint Emeséről (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180429-puzser-robert-elmondta-a-velemenyet-a-28-evesen-szuz-balint-emeserol.htmlBálint Emese színésznő azzal vált híressé, hogy 28 éves, de még soha nem feküdt le senkivel. Egyszerűen azért, mert még nem talált rá arra a férfira, aki megfelel a magas elvárásainak. Puzsér Róbert pedig nem bírta tovább magában tartani a véleményét a színésznőről. Facebook-oldalán fakadt ki. TV + SztárokOrigoTornóczky Anita leszedett három kutyát a halott gazdájukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-tornoczky-anita-leszedett-harom-kutyat-a-halott-gazdajukrol.htmlA rendőrök, a mentők és a halottszállítók is féltek hozzáérni a halott gazdájukat védő kutyákhoz, ezért hívták Tornóczky Anitát, aki nem teketóriázott, leszedte a mérges ebeket a férfiról. TV + Sztárok--Indul az Vigyázat, szülővel vagyok! a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-indul-az-vigyazat-szulovel-vagyok-ordog-nora-vezeti-a-musort.htmlHétfőn megújult formában, Vigyázat, szülővel vagyok! címen tér vissza Ördög Nóra műsora a TV2-re. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.