Hódi Pamela komment kommentelők bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megoszlanak a vélemények a bikinis Hódi Pameláról. 

Közel 25 ezer lájkot, és sok-sok hozzászólást kapott Berki Krisztián exe bikinis képe mellett. A kommentelők egy része azzal támadja Pamelát, hogy anyukaként már nem kellene mutogatnia magát, mások azonban védelmükbe vették a kis Nati édesanyját.

✌️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

"Úristen Anya vagy basszus mit mind viselkedsz úgy,mint Baukó Éva?? ez nem áll jó neked :( ne meny te is lejebb hé)" - olvasható az egyik hozzászólás, de ilyenek is születtek (amelyek változtatás nélkül mutatunk meg).

"Dugnál@k!! De nagyon. Kb ezt váltod ki a férfiakból. Anyaként... Gratulálok"

"És adtól mert anya mért ne rakhatná felmagát bikinibe ez mért nem méltó egy anyukàhoz ?Sok anya hord bikinit és úgy fótozkodik akkor ha egy Pamela csinálja mért gond ???!!!"

"miert is nem anyanak valo???azert mert bikini van rajta!mondjuk neked az eletben nem lenne ilyen hibatlan alakod sok anya inkabb tiszta igenytelen maradt szules utan"

"Hú Pamela! Nagyon jól nézel ki! Szép vagy! Mióta nem vagy Berkivel napról napra szebb vagy!"

Szexvideóval bukott le Marcellina egykori párja (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180425-szexvideoval-bukott-le-marcellina-egykori-parja.htmlNem volt ismeretlen szituáció Marcellinának az, amit vasárnap A Nagy Duettben előadtak. TV + SztárokOrigoLebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigoBikinis fotójával vágott vissza kritikusainak Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-bikinis-fotojaval-vagott-vissza-kritikusainak-rubint-reka-az-instagramon.htmlA háromgyerekes híresség megmutatta, hogyan fest a teste közel 40 évesen bikiniben. TV + Sztárok--Weisz Fanni megmutatta dekoltázsát: ritkán látjuk így a modellthttp://www.life.hu/sztarok/20180422-weisz-fanni-megmutatta-dekoltazsat-ritkan-latjuk-igy-a-modellt.htmlEgy fotózáson vett részt a hónap elején Weisz Fanni, amiről meg is osztott egy képet. TV + SztárokOrigoElment Rózsa György hangja: veszélyben a A Nagy Duett -fellépés?http://www.life.hu/sztarok/20180422-elment-rozsa-gyorgy-hangja-veszelyben-a-a-nagy-duett-fellepes-csobot-adel-megszolalt.htmlCsobot Adél Rózsa György A Nagy Duett-beli párja elárulta, hogy duettpartnere egy légkondi miatt berekedt, ezért nem is nagyon tud beszélni. TV + SztárokOrigoCsalók gyűjtenek pénzt Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180422-csalok-gyujtenek-penzt-weisz-fanni-nevevel-a-modell-az-instagramjan-hivja-fel-a-figyelmet.htmlPénzt akarnak gyűjteni a csalók Weisz Fanni nevével. A gyönyörű modell közösségi oldalán figyelmezteti a rajongóit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.