Demcsák Zsuzsa párkapcsolat magánélet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa azt vallja, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elgyengüljön. A műsorvezető elmúlt fél év viszontagságairól mesélt a Story Extrában.

Nem a Story Extrában beszélt először fél év után életéről Demcsák Zsuzsa, előtte az RTL Klub Reggelijében adott interjút, ahol elárulta, párkapcsolatban él.

Elmondta, az elmúlt időszakban átértékelt dolgokat, és már meg tudja élni a mostot is. Hozzátette, sokszor a szülei segítik át a problémákon.

Köllő Babett Tatár Csillának megmutatta igazi arcát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-kollo-babett-tatar-csillanak-megmutatta-igazi-arcat.htmlBabett úgy véli, sokan tévesen ítélik meg. TV + Sztárok--Bikiniben pózol Hódi Pamela: nekiestek a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180429-bikiniben-pozol-hodi-pamela-nekiestek-a-kommentelok-instagram.htmlMegoszlanak a vélemények a bikinis Hódi Pameláról. TV + Sztárok--Lebetegedett Tóth Vera kutyája: az énekesnő az Instagramján köszöni meg, hogy meggyógyítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-lebetegedett-toth-vera-kutyaja-az-enekesno-az-instagramjan-koszoni-meg-hogy-meggyogyitottak.htmlKis kedvencével, Carlossal volt baj. TV + SztárokOrigoCsalók gyűjtenek pénzt Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180422-csalok-gyujtenek-penzt-weisz-fanni-nevevel-a-modell-az-instagramjan-hivja-fel-a-figyelmet.htmlPénzt akarnak gyűjteni a csalók Weisz Fanni nevével. A gyönyörű modell közösségi oldalán figyelmezteti a rajongóit. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Dopeman és barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180421-autobalesetet-szenvedett-dopeman-es-baratnoje-frontalis-utkozes.htmlSúlyos baleset történt tegnap este Dunakeszin a Pálya utcában. Pityinger Dopeman László és barátnője szabályosan haladtak autójukkal, mikor beléjük csapódott egy másik kocsi. TV + Sztárok--Balázs Andi belebetegedett a szakításbahttp://www.life.hu/sztarok/20180422-balazs-andi-a-nagy-duett-szereplo-kasszas-erzsi-belebetegedett-a-szakitasba.htmlBalázs Andit a szélesebb közönség Kasszás Erzsiként ismerte meg, holott már korábban is találkozhattunk vele színpadon. Most A Nagy Duettben szórakoztatja vasárnap esténként a tévénézőket, a Best magazinban pedig magánéleti titkokat is elárult. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.