Szexuálisan zaklatták Köllő Babettet

Forrás: Instagram/kollobabett -
Köllő Babett metoo szexuális zaklatás Feleségek luxuskivitelben luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett, akit a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerhetett meg az ország, megosztotta a nyilvánossággal egyik legféltettebb titkát: a színházban, ahol korábban dolgozott, őt is szexuálisan zaklatták. 

A metoo kampány óta világszerte sokkal nagyobb figyelmet kapnak a nők elleni visszaélések. Erre Babett is igyekszik felhívni a figyelmet, mint elmondta, ő maga is egy színházi szakember áldozatául esett pályakezdőként.

Köllő Babett Forrás: Instagram/kollobabett

"Amikor 18 éves voltam, egy ismert, nagy hatalmú kőszínházi rendező tett elég egyértelmű ajánlatot arra, hogy a testemért cserébe jó szerepeket kaphatok. Elhárítottam a közeledését, nem is játszhattam a teátrumban a következő évadban. Nagyon jó, hogy egyre több mozgalom hívja fel a figyelmet a nők kiszolgáltatott helyzetére, én is igyekszem segíteni, ahol csak tudok" – mesélte Babett a Borsnak, akit a reality munkálatai mellett a Leszállás Párizsban című darab próbái foglalnak le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.