Soha nem látott aktképek kerültek elő Nánási Pálról

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra bevallotta, ő már látta férje aktképeit, de senkit sem szeretett volna megfosztani az élménytől, így mindenkinek megmutatta azokat. 

Nánási Pál ráadásul elszólta magát, ugyanis kiderült, nem csak egy aktsorozat készült róla egyetemista korában...

Most már biztos: öngyilkos lett Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180501-most-mar-biztos-ongyilkos-lett-avicii-28-eves-dj.htmlNyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit. Kiderült, ahogy a családja már sejtette, a dj. öngyilkos lett. TV + Sztárok--Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--Állítják: pedofil hálózatot próbált leleplezni halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180501-allitjak-pedofil-halozatot-probalt-leleplezni-halala-elott-avicii.htmlA Daily Star arról ír, hogy Avicii a halála előtt megpróbált leleplezni egy pedofil hálózatot, amire már a For A Better Day című számának klipjében is utalt. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerint a legfontosabb az életben a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gaspar-gyozo-gyozike-szerint-a-legfontosabb-az-eletben-a-csalad.htmlA családi élet és gyermeknevelés fontosságáról posztolt Gáspár Győző. Úgy véli, ezekre nem készíti fel az élet rendesen az embert. TV + SztárokOrigoTibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoÉhezés elleni alapítvány javára adakozott halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180430-ehezes-elleni-alapitvany-javara-adakozott-halala-elott-avicii-dj.htmlAz április 20-án elhunyt Avicii a családja közleménye szerint öngyilkos lehetett. Most kiderült, hogy mit tett nem sokkal a halála előtt: megható.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.