Stohl Luca szeretné, ha Nánási Pál aktképeket készítene róla

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Stohl András Nánási Pál Stohl Luca Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges helyzetben interjúvolta meg egymást Stohl Luca és édesapja a Vigyázat, szülővel vagyok! kulisszái mögött. 

Amikor a FEM3 Café csinos műsorvezetője viccesen megjegyezte, hogy szeretne egy aktképsorozatot, Stohl Andrásnak tátva maradt a szája.

Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--Verekedésbe keveredett Oláh Ibolya, a Vigyázat, szülővel vagyok műsorban mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-verekedesbe-keveredett-olah-ibolya-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-meseltek-el.htmlAz énekesnő egy gyerekkori sztorit elevenített fel a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában, aminek sajnos Anyácska itta meg a levét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA Nagy Duett: Tóth Andi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-a-nagy-duetttoth-andi-dekoltazst-villantott.htmlKét keréken repesztett és rockerfarkasként támadt a Steppenwolf slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A duettpár 30 pontot gyűjtött be a zsűritől. Gyanítható, hogy az énekesnő dekoltázsa sokak figyelmét elterelte a produkcióróül. TV + SztárokOrigoÁllítják: pedofil hálózatot próbált leleplezni halála előtt Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180501-allitjak-pedofil-halozatot-probalt-leleplezni-halala-elott-avicii.htmlA Daily Star arról ír, hogy Avicii a halála előtt megpróbált leleplezni egy pedofil hálózatot, amire már a For A Better Day című számának klipjében is utalt. TV + Sztárok--Tibi atya posztot írt Pintér Tiborról: elmondta kendőzetlenül a véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20180430-tibi-atya-posztot-irt-pinter-tiborrol-elmondta-kendozetlenul-a-velemenyet.htmlA Facebookon és blogjában írta le kíméletlen véleményét Tibi atya a minap a Hot! magazinban pucérkodó Pintér Tiborról. A bejegyzésben szót ejt a színész és Tóth Andi dzsungelbeli "kapcsolatáról" is... TV + SztárokOrigoAnyaotthonban jártak a luxusfeleségek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180430--anyaotthonban-jartak-a-luxusfelesegek-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlAnyaotthonba látogattak a Feleségek luxuskivitelben szereplői. Ennek apropóján ismét felmerült, hogy Csősz Boginak miért nincsen gyereke, és az is, hogy mit gondol a jótékonykodásról. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.