Keresztes Ildikó állatorvosi asszisztensként dolgozik

állat Keresztes Ildikó asszisztens énekesnő állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják Keresztes Ildikóról, hogy énekesi karrierje mellett állatorvosi asszisztensként dolgozik.

Keresztes Ildikó mindig is imádta a kutyákat, és előszeretettel segített kóbor állatokat menteni. Immár állatorvosi asszisztensként dolgozik szabadidejében és bizonyos műtéteknél gyakorlatilag ő az állatorvos jobb keze.

Bár nem tervezi, hogy felhagy énekesi karrierjével, a jövőben is szeretne minél több időt az állatokkal tölteni.

Annyi mindent kaptak az élettől, hogy az ember előbb-utóbb, hogyha elég normális, akkor késztetése van arra, hogy minél többet adjon és más területen is próbáljon segíteni" - mesélte az énekesnő a TV2 műsorában.

Hajdú Péter elárulta, miért küldött pornófotót kollégáinak: ez történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-elarulta-miert-kuldott-pornofotot-kollegainak-ez-tortent-valojaban.htmlEddig nem lehetett tudni, hogy Hajdú Péter miért távozott az ATV-től, de nemrég napvilágra került az ok. A Bors állítása szerint a csatorna megelégelte Hajdú Péter viselkedését, aki egy alkalommal pornóképet küldött a munkahelyi belső chatre. Hajdú Péter elárulta, hogy valójában mi is történt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFürdőruhában mutatta meg testét Nádai Anikó: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-furdoruhaban-mutatta-meg-testet-nadai-aniko-foto.htmlSzexi fotó készült Nádai Anikóról: a műsorvezető fürdőruhában mutatta meg bomba alakját. TV + SztárokOrigoZimány Linda ujját pazar gyűrű díszítihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-zimany-linda-ujjat-pazar-gyuru-disziti-ekszer.htmlCsodás gyűrű csillog Zimány Linda ujján: a modell a közösségi oldalán villantotta meg a különleges ékszert. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon kitől kaphatta... TV + Sztárok--Nem lesz többé On The Spot a Duna TV-n: máshol folytatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-nem-lesz-tobbe-on-the-spot-a-duna-tv-n-mashol-folytatjak.htmlAz On The Spot csapata a sajtóból értesült arról, hogy 2019-ben már nem folytatódik a sorozatuk. Eszter és András Facebook-oldalukon biztosították a rajongókat, valamilyen formában lesz még On The Spot. TV + SztárokOrigoKiderült, miből él most Kulka Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180502-kiderult-mibol-el-most-kulka-janos.htmlStroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia terhességéről pletykálnak: A Nagy Duettben szólta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-terhessegerol-pletykalnak-a-nagy-duettben-szolta-el-magat.htmlLiptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.