Kiderült, miből él most Kulka János

Fotó: Pintér Leo -
Kulka János színház stroke visszatérés fizetés jogdíj bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stroke-ja óta, közel két éve nem állt színpadon Kulka János. Szerencsére a színész továbbra is társulati tagnak számít a színházában, így kap fizetést, és korábbi filmsorozatai ismétléséért is jár neki némi bevétel.

Kulka János két éve kapott stroke-ot, és azóta nem állt színpadon. A Bors úgy tudja, mivel még mindig társulati tag a Katona József Színházban, így annak ellenére, hogy fellépések híján nem jár neki extra bevétel, rendes fizetést kap. Emellett a lap úgy értesült, a Szomszédok és az Életképek című sorozatok 2017-es ismétlése miatt akár több százezer forint jogdíj is járhat neki.

Kulka János hamarosan visszatérhet Fotó: Pintér Leo

A színház egyelőre nem reagált arra a kérdésre, mikor térhet vissza a színpadra a színész, ugyanakkor egy közeli ismerős elárulta, Kulkának sokat javult az állapota az utóbbi időben.

Igyekszik társasági életet élni, amikor csak teheti, kimozdul és próbál emberek között lenni. Ebben hatalmas segítségére van a testvére, Janina, aki az elmúlt két évben minden pillanatban mellette volt. Nagyon remélem, hogy hamarosan az életét jelentő színpadra is vissza tud állni" – nyilatkozta az ismerős.

Meghalt a magyar származású táskatervező, Judith Leiber: férje után néhány órával ő is távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-meghalt-a-magyar-szarmazasu-taskatervezo-judith-leiber.htmlElhunyt Judith Leiber a magyar származású világhírű amerikai táskatervező. A művész néhány órával azután hunyt el, hogy képzőművész férje távozott az élők sorából. TV + Sztárok--Liptai Claudia terhességéről pletykálnak: a Nagy Duettben szólta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-terhessegerol-pletykalnak-a-nagy-duettben-szolta-el-magat.htmlLiptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Baukó Éva együtt szerepelnek a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-es-bauko-eva-egyutt-szerepelnek-a-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musoraban.htmlNéhány hetes csatározás után együtt szerepel a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban Baukó Éva és Berki Krisztián. TV + Sztárok--Megyeri Csilla munkanélküli lett: nem kap lehetőséget műsorvezetőkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-megyeri-csilla-munkanelkuli-lett-nem-kap-lehetoseget-musorvezetokent.htmlMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető egy vidéki csatornánál dolgozott hosszú évekig, majd mindent feladva a fővárosba költözött, hogy megvalósítsa nagy álmát, ám úgy tűnik, egyelőre nem kap lehetőséget. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szexképeket küldözgetett ATV-s kollégáinak: minden kiderülthttp://www.life.hu/sztarok/20180502-hajdu-peter-szexkepeket-kuldozgetett-atvs-kollegainak-minden-kiderult.htmlHajdú Péternek távoznia kell az ATV-től, ezt a csatorna vezetősége is megerősítette. Ezúttal pedig elképesztő dolgok derültek ki... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAvicii törött üveggel követett el öngyilkosságothttp://www.life.hu/sztarok/20180501-avicii-28-eves-dj-torott-uveggel-kovetett-el-ongyilkossagot.htmlA vizsgálatok kiderítették, hogy Avicii öngyilkos lett, most pedig már azt is lehet tudni, miként végzett magával a világsztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.