Elkezdődött Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari válópere: nem tudnak megegyezni

Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari láthatás válóper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere. A napokban megtartott békítő tárgyalás nem vezetett eredményre - írja a Ripost a Story magazin nyomán.

Az Operettszínház művészei, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté hosszú válóper elé néz. Az anyagiakban ugyan megegyeztek, ám a legfontosabb kérdésben, kisfiuk felügyeleti jogát illetően nem jutnak dűlőre - mondta a Story magazinnak egy közeli ismerős.

Megkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere Forrás: dancsannamari.com/Facebook/KerényiMiklósMáté

Tavaly decemberben derült ki, hogy a két színész szakított, de Kiskeró már nyáron elköltözött a közös otthonból. Közös gyermekük, Ádám ekkor csak pár hónapos volt, februárban született.

Tillának mennie kell: nem ő fogja vezeti a TV2 sikerműsorát, a Ninja Warriorthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-tillanak-mennie-kell-nem-o-fogja-vezeti-a-tv2-sikermusorat-a-ninja-warriort.htmlMegújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. úgy tűnik, Tillának mennie kell. TV + SztárokOrigoKulka János búcsúzik a színészettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kulka-janos-bucsuzik-a-szineszettol.htmlA Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így.TV + Sztárok--Berki Krisztián anyukája elárulta, mit szólt a herevasaláshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-anyukaja-elarulta-mit-szolt-a-herevasalashoz.htmlBerki Krisztián anyukájával együtt vett részt a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban, ahol az édesanyja elárulta, mit gondolt arról, hogy fia kivasaltatta a heréjét.TV + SztárokOrigoKét korábbi testőre pereli Johnny Deppet, drogszállításra is utasította őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180502-ket-korabbi-testore-pereli-johnny-deppet-drogszallitasra-is-utasitotta-oket.htmlKét korábbi testőre, Eugene Arreola és Miguel Sanchez perelik Johnny Deppet többek között azért, mert nem fizette ki túlórapénzüket és arra kérte őket, hogy szállítsanak drogot. A színész egyelőre még nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Gáspár Evelin szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-gaspar-evelin-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlCsodálakos átalakuláson ment át Gáspár Evelin, formába hozta magát, rendszeresen posztol arról, mennyit sportol. Most azonban szexi, dekoltázst villantó ruhában pózolt. TV + SztárokOrigoCsősz Boglára Dél-Afrikába utazása előtt 3 millió forintot költött ruhákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180502-csosz-boglara-delafrikaba-utazasa-elott-3-millio-forintot-koltott-ruhakra.htmlSaját bevallása szerint nem költött sokat ruhákra Csősz Boglárka a Feleségek luxuskivitelben előző adásának forgatása alatt, amikor is stylistjával együtt vásároltak. Az összeg 3 millió forintra rúgott. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.