Görög Zita közös fotó Laczkó Zsolt focista romantika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita egy romantikus fotót posztolt kedvesével, Laczkó Zsolttal. A pár épp egy fa tövében vált csókot.

Görög Zita majd' kicsattan a boldogságtól, hiszen rátalált a szerelem a nála 7 évvel fiatalabb focista, Laczkó Zsolt személyében, akitől jelenleg harmadik gyermekét várja. Magánéletüket nem tárják a nyilvánosság elé, közös fotót is csak nagyon ritkán posztoltnak. Most mégis kivételt tettek: Zita és kedvese egy fa tövében ülve csókolózik, akárcsak a tinédzserek.

Kiderült, mivel foglalkozik most Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kiderult-mivel-foglalkozik-most-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült. TV + SztárokOrigoAvicii halála előtt még felhívta egyik rokonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-avicii-halala-elott-meg-felhivta-egyik-rokonat-ongyilkossag.htmlKiderült, Avicii halála előtt nem sokkal beszélt egyik családtagjával, aki annyira megijedt a DJ telefonhívásától, hogy azonnal Ománba repült, de sajnos elkésett. TV + Sztárok--Bálint Emese, vagyis a szűz színésznő reagált Puzsér Róbert szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-balint-emese-vagyis-a-szuz-szineszno-reagalt-puzser-robert-szavaira.htmlBálint Emesét, vagyis a 28 évesen szűz színésznőt nemrég ismerhette meg az egész ország, éppen azért, mert megőrizte ártatlanságát, és még mindig várja az igazit. Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül a jelenséget, Facebook-oldalán osztotta meg véleményét, melyre most Emese a Life.hu-nak reagált. TV + SztárokOrigoMeghan Markle testvére szeretné, ha Harry herceg lefújná az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-meghan-markle-testvere-szeretne-ha-harry-herceg-lefujna-az-eskuvot.htmlHarry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, ezért nyílt levelet írt a hercegnek, mert még nem késő lemondani az esküvőt. TV + Sztárok--Minden fotóját törölte az Instagramról Blake Livelyhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-minden-fotojat-torolte-az-instagramrol-blake-lively-ryan-reynolds.htmlEgyelőre ismeretlen okból minden fotóját törölte Instagram-oldaláról Blake Lively, aki immár a saját férjét, Ryan Reynoldsot sem követi többé a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Kulka János búcsúzik a színészettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kulka-janos-bucsuzik-a-szineszettol.htmlA Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.