Meghan Markle testvére szeretné, ha Harry herceg lefújná az esküvőt

esküvő testvér Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle nemsokára összeházasodnak, ennek azonban nem mindenki örül. A színésznő féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt, ezért nyílt levelet írt a hercegnek, mert még nem késő lemondani az esküvőt.

Meghan Markle féltestvére nem bírta tovább, nyílt levelet írt Harrynek, hogy a herceg fújja le az esküvőt, míg nem késő. Az 51 éves Thomas Markle Junior szerint Meghan egy öntelt és sekélyes nő, nem érti, hogy a herceg miért nem látja ezt.

Nincs még késő. Egyértelmű, hogy Meghan nem a megfelelő személy számodra

írta a férfi„Ez az esküvő a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében.”

Féltestvére szerint Meghan csak kihasználja Harryt Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A férfi azt is állítja, hogy apjuk anyagi gondokkal küzd, miután rengeteg pénzt adott Meghan boldogulására. „Miféle ember az, amelyik úgy indul, hogy kihasználja a saját apját, majd miután az csődbe ment, elfelejti őt, otthagyja tönkretéve Mexikóban?” – írta a férfi, aki szerint Meghan fejébe szállt az aprócska hollywoodi siker. „És mindennek a tetejében Meghan senkit nem hívott meg a családból az esküvőre, inkább teljesen idegeneket invitált meg” - tette hozzá a férfi. Meghan bátyja szerint

a színésznő egy öntelt, felfuvalkodott nő, aki viccet csinál majd Harryből és az egész királyi családból.

Meghan Markle-nek nővére is beszólt

„Ha 75 ezret tudsz egy ruhára költeni, 75 ezret költhetnél a saját apádra is" – ezzel a durva mondattal olvasott be féltestvére, Samantha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.
Elkezdődött Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari válópere: nem tudnak megegyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180503-elkezdodott-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-valopere.htmlElkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere. A napokban megtartott békítőtárgyalás nem vezetett eredményre - írja a Ripost a Story magazin nyomán. TV + SztárokOrigoTillának mennie kell: nem ő fogja vezetni a TV2 sikerműsorát, a Ninja Warriorthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-tillanak-mennie-kell-nem-o-fogja-vezeti-a-tv2-sikermusorat-a-ninja-warriort.htmlMegújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. úgy tűnik, Tillának mennie kell. TV + SztárokOrigoKulka János búcsúzik a színészettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kulka-janos-bucsuzik-a-szineszettol.htmlA Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így.TV + Sztárok--Két korábbi testőre pereli Johnny Deppet, drogszállításra is utasította őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180502-ket-korabbi-testore-pereli-johnny-deppet-drogszallitasra-is-utasitotta-oket.htmlKét korábbi testőre, Eugene Arreola és Miguel Sanchez perelik Johnny Deppet többek között azért, mert nem fizette ki túlórapénzüket és arra kérte őket, hogy szállítsanak drogot. A színész egyelőre még nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--Gáspár Evelin szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-gaspar-evelin-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlCsodálakos átalakuláson ment át Gáspár Evelin, formába hozta magát, rendszeresen posztol arról, mennyit sportol. Most azonban szexi, dekoltázst villantó ruhában pózolt. TV + SztárokOrigoÖnértékelési problémáiról vallott Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20180502-onertekelesi-problemairol-vallott-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi őszintén bevallotta követőinek a közösségi oldalon, hogy bizony ő sem mindig érzi jól magát a bőrében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.