Minden fotóját törölte az Instagramról Blake Lively

Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth -
fotók közösségi oldal Instagram Blake Lively törlés Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre ismeretlen okból minden fotóját törölte Instagram-oldaláról Blake Lively, aki immár a saját férjét, Ryan Reynoldsot sem követi többé a közösségi oldalon.

Értetlenül állnak rajongói Blake Lively furcsa tette előtt, a szép színésznő minden fotóját törölte az Instagram-oldaláról. Csupán új filmjének előzetesét tette elérhetővé videó formájában.

Emellett, ami a követői számára még nagyobb riadalomra ad okot, hogy immár a férjét, Ryan Reynoldsot sem követi már. Sokan most azt találgatják, hogy esetleg válságba került-e a házasságuk.

Blake Lively minden fotóját törölte az Instagramról Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth
Elkezdődött Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari válópere: nem tudnak megegyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180503-elkezdodott-kerenyi-miklos-mate-es-dancs-annamari-valopere.htmlElkezdődött Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté válópere. A napokban megtartott békítőtárgyalás nem vezetett eredményre - írja a Ripost a Story magazin nyomán. TV + SztárokOrigoTillának mennie kell: nem ő fogja vezetni a TV2 sikerműsorát, a Ninja Warriorthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-tillanak-mennie-kell-nem-o-fogja-vezeti-a-tv2-sikermusorat-a-ninja-warriort.htmlMegújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. úgy tűnik, Tillának mennie kell. TV + SztárokOrigoKulka János búcsúzik a színészettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kulka-janos-bucsuzik-a-szineszettol.htmlA Bors úgy tudja, hogy az ország egyik kedvenc színésze, Kulka János nem vállal több szerepet. Kulka maga döntött így.TV + Sztárok--Berki Krisztián anyukája elárulta, mit szólt a herevasaláshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180502-berki-krisztian-anyukaja-elarulta-mit-szolt-a-herevasalashoz.htmlBerki Krisztián anyukájával együtt vett részt a Vigyázat! Szülővel vagyok című műsorban, ahol az édesanyja elárulta, mit gondolt arról, hogy fia kivasaltatta a heréjét.TV + SztárokOrigoSztárok, akik fiatalon vállaltak gyereket: Csobot Adéltól Kylie Jennerighttp://www.life.hu/sztarok/20180502-sztarok-akik-fiatalon-vallaltak-gyereket-csobot-adeltol-kylie-jennerig.htmlManapság nem szokatlan, hogy valaki 40 éves kora körül vállal először gyermeket, az viszont annál inkább, hogy a húszas évei elején váljon anyává. Úgy tűnik azonban, hogy néhány sztár nem igazán ad ezekre a trendekre, inkább a saját feje után megy. Csobot Adél még nem töltötte be a 22 életévét, amikor megszületett első gyermeke, de külföldön is bőven van példa a korai gyermekvállalásra! TV + SztárokOrigoLiptai Claudia reagált a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180502-liptai-claudia-reagalt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlA Nagy Duettes elszólása után mindenki azt hitte, Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám újabb babát terveznek. Most elárulta, mi az igazság.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.