Tillának mennie kell: nem ő fogja vezetni a TV2 sikerműsorát, a Ninja Warriort

műsorvezető váltás Majka Ninja Warrior Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megújuló műsorhoz új műsorvezető is dukál. Úgy tűnik, Tillának mennie kell.

Idén is lesz Ninja Warrior a TV2-n. A tavalyi évben több mint háromezren jelentkeztek a játékra, így a csatorna úgy döntött, belevág a következő évadba. Már folynak a válogatók. A szerencséseknek, akiket beválogatnak a show-ba, brutálisan nehéz, a tavalyinál is komolyabb pályákkal kell megküzdeniük.

A Ninja Warrior műsorvezetői Forrás: Istvan Ruff

A megújuló műsorhoz azonban új műsorvezető is dukál. A Bors iparági pletykákra hivatkozva közölte, hogy Tillát Stohl András váltja Majka oldalán. A lap úgy tudja, hogy nem azért kell mennie Tillának, mert elégedetlenek voltak vele, hanem mert egy másfajta hangulatú műsort szeretnének a készítők. Ráadásul az is elképzelhető, hogy a Ninja Warrior női műsorvezetője, Mádai Vivien is távozik. A lap úgy tudja, hogy az ő helyét Fresh Andi, azaz Villányi Andrea veszi át.

A TV2 nem cáfolta a Bors értesüléseit, de nem is erősítette meg azokat. Azt mondták, minden részletet el fognak árulni, ha ott az ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.