A rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen

Forrás:Facebook/Baukó Éva, TV2 -
vita vád rendőrség FEM3 Baukó Éva zaklatás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Baukó Éva ellen. A celeb zaklatással vádolta egykori kolléganőjét.

Ahogyan arról már beszámoltunk, feljelentést tett a rendőrségen Berki Krisztián Baukó Éva ellen zaklatás miatt. Mint ismeretes, a két celeb a FEM3 kamerái előtt veszett össze, majd a vita a folyosón folytatódott közöttük, és nyilvánosan is üzengettek egymásnak a közösségi oldalon keresztül.

A Ripost úgy tudja, a rendőrség máris ítéletet hozott az ügyben: a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya közölte, elutasították Berki beadványát bűncselekmény hiányában.

A rendőrség elutasította Berki Krisztián beadványát Forrás: Facebook/Baukó Éva, TV2

A lap megkereste Baukó Évát, hogy reagáljon a döntésre. Az egykori valóságshow-sztár felnevetett a hír hallatán.

Már a legelején mondtam Krisztiánnak, hogy ennek semmi értelme, most szó szerint papagájt csinált magából. Ráadásul nem értem, hogy miért ismeretlen tettes ellen tettek feljelentést, hiszen tudja jól, hogy ki vagyok... A magam részéről az ügy még folyamatban van" – nyilatkozta.

Meztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180504-meztelenul-kerteszkedtek-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagjai.html„Kertész leszek fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. TV + Sztárok--Dukai Regina elárulta, hogy szépnek tartja-e magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dukai-regina-elarulta-hogy-szepnek-tartja-e-magat-video.htmlDukai Regina idén is tanácsadóként támogatja a Miss Balaton versenyzőit, a social média világába kalauzolja a lányokat. A verseny mellett arról is beszélt, hogy milyen lányoknak és miért érdemes elindulni a megmérettetésen, így került szóba a saját karrierje is. Kiderült, hogy fiatalon nem tartotta magát szépnek, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta a modellt arról, hogy most hogyan látja magát. TV + Sztárok--Pintér Tibor úgy érzi, eljött a generációváltás idejehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-pinter-tibor-ugy-erzi-eljott-a-generaciovaltas-ideje.htmlPintér Tibor ugyan sok időt és energiát fordít arra, hogy fiatalos maradjon belátta, nem játszhatja örökké ő a macsó szerepeket: ideje átadni a stafétát. TV + SztárokOrigoHorváth Éva az anyaságról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-horvath-eva-az-anyasagrol-meselt-video.htmlHorváth Éva a Miss Balaton sajtótájékoztatóján mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a szépségversenyről, emellett természetesen az anyaság is szóba került, hiszen egy éve ilyenkor született meg az egykori modell gyermeke, Kristóf. Éva elárulta, kisfia nagyon mozgékony gyermek, minden pillanatban figyelni kell rá, és ahová lehet, magával viszi. A szépségverseny próbáján is ott volt, és előszeretettel figyelte a magassarkúban tipegő lányokat.TV + SztárokOrigoRózsa György szakításáról vallott: egy balerinával esett egykor szerelembehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-rozsa-gyorgy-szakitasarol-vallott-egy-balerinaval-esett-egykor-szerelembe.htmlRózsa György felesége halála után már nem nősült meg, habár a szerelem nem kerülte el. Egy Nelly nevű balerinával estek szerelembe, de sajnos komollyá nem fordulhatott a dolog, amit a tévés még mindig bán. TV + Sztárok--Majka elveszítette a fogadást Sebestyén Balázzsal: alsógatyában kellett vásárolniahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-majka-elveszitette-a-fogadast-sebestyen-balazzsal-alsogatyaban-kellett-vasarolnia.htmlMajka és Sebestyén Balázs fogadást kötöttek, ezúttal a rapper maradt alul, így neki kellett teljesítenie a kínos feladatot: alsógatyában kellett vásárolnia egy benzinkúton. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.