Pityinger László zene jótékonyság Dopeman sérültek átmeneti otthon Pityinger Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman, azaz Pityinger László húga születése közben oxigénhiányos állapotba került, így vált halmozottan sérültté. Az őt kezelő intézet vezetője Dopeman segítségét kérte egy fejlesztő átmeneti otthon létrehozásához.

"A húgom, Fruzsina születése közben az oxigénhiány miatt vált halmozottan sérültté, most is egy alapítványi fejlesztőintézetbe hordjuk foglalkozásokra. Fél éve kért fel a kuratórium vezetője, hogy segítsek, mivel hasonló karitatív ügyekben nem csak beszélek, olykor cselekszem is" - mondta a Best magazinnak Dopeman. Azt tervezik, hogy átmeneti otthont hoznak létre a hasonló családoknak.

Dopeman jótékonykodik Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Sok család ilyen beteg gyerek mellett megkeseredik, még ha nincs is bajuk, lelkileg tönkremennek attól, hogy nyaralni sem jutnak el, egyre terhesebnek érzik a sorsukat" - fogalmazott Pintyinger László, aki szeretné, ha a Gondoskodás Alapítvány otthonába a családok átmenetileg beadhatnák beteg gyermekeiket, hogy így is könnyebbek legyenek a mindennapjaik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.