Horváth Éva az anyaságról mesélt: videó

Forrás: Instagram/Horváth Éva -
anyaság Miss Balaton Horváth Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva a Miss Balaton sajtótájékoztatóján mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a szépségversenyről, emellett természetesen az anyaság is szóba került, hiszen egy éve ilyenkor született meg az egykori modell gyermeke, Kristóf. Éva elárulta, kisfia nagyon mozgékony gyermek, minden pillanatban figyelni kell rá, és ahová lehet, magával viszi. A szépségverseny próbáján is ott volt, és előszeretettel figyelte a magassarkúban tipegő lányokat.
Rózsa György szakításáról vallott: egy balerinával esett egykor szerelembehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-rozsa-gyorgy-szakitasarol-vallott-egy-balerinaval-esett-egykor-szerelembe.htmlRózsa György felesége halála után már nem nősült meg, habár a szerelem nem kerülte el. Egy Nelly nevű balerinával estek szerelembe, de sajnos komollyá nem fordulhatott a dolog, amit a tévés még mindig bán. TV + Sztárok--Majka elveszítette a fogadást Sebestyén Balázzsal: alsógatyában kellett vásárolniahttp://www.life.hu/sztarok/20180504-majka-elveszitette-a-fogadast-sebestyen-balazzsal-alsogatyaban-kellett-vasarolnia.htmlMajka és Sebestyén Balázs fogadást kötöttek, ezúttal a rapper maradt alul, így neki kellett teljesítenie a kínos feladatot: alsógatyában kellett vásárolnia egy benzinkúton. TV + SztárokOrigoGesztesi Károlynak új munkája van: egy színitanodában taníthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-gesztesi-karoly-uj-munkaja-van-egy-szinitanodaban-tanit.htmlGesztesi Károly új dologban próbálja ki magát, a színész tanárnak állt. Persze így is a szakmában maradt, hiszen egy színitanodában oktat. TV + Sztárok--Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme kibékülnek? Folyosói pletykákhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-kibekulnek.htmlJanza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese néhány héttel ezelőtt szakítottak.. Folyosói pletykák szerint azonban nem bírják egymás nélkül... TV + SztárokOrigoTöbb tíz milliót keres Berki Krisztián és Ambrus Attila a Rosszfiúk Ázsiában című könyvükkelhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-tobb-tiz-milliot-keres-berki-krisztian-es-ambrus-attila-a-konyvukkel.htmlBerki Krisztián és Ambrus Attila közösen vágtak bele a TV2 sikerprodukciójába, az Ázsia Expresszbe, amit végül meg is nyertek. A nem mindennapi páros a kalandról egy könyvet is írt, amivel már most óriási összegeket kerestek. TV + SztárokOrigoBeszóltak Görög Zitának, amiért egy focistát szeret: a műsorvezető is megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-beszoltak-gorog-zitanak-amiert-egy-focistat-szeret-a-musorvezeto-is-megszolalt.htmlGörög Zita hosszú idő után újra boldog: focista szerelmével kisbabát várnak. Egy kommentelő azonban nem nézte jó szemmel új párját...TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.