Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme kibékülnek? Folyosói pletykák

Forrás: Mokka -
békülés Janza Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese néhány héttel ezelőtt szakítottak.. Folyosói pletykák szerint azonban nem bírják egymás nélkül...

Két év szerelem után egy hónapja szakított Janza Kata és 22 évve fiatalabb szerelme, Pesák Ádám. Az ismerősök azonban arról suttognak, hogy kibékült a páros, ugyanis nem bírják egymás nélkül.

Janza Kata Forrás: Mokka

"Azt suttogják, hogy még egyikük sem tudta lezárni ezt a kapcsolatot. Mindketten egyedülállók, néha beszélnek egymással, de igyekeznek ezt diszkréten kezelni, nem szeretnék a nyilvánosságot bevonni a magánéletükbe. A tegnap esti partin is kerülték egymást, nem akarták kitenni magukat a sajtónak, mivel szeretnék a lehető legkisebb felhajtás nélkül eldönteni, hogy képesek lesznek-e újrakezdeni a kapcsolatukat" - mesélte a Borsnak egy közeli ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.