Keresztes Ildikót gyermekkorában szaunába zárta az édesanyja

Forrás: TV2 -
szauna édesanya gyerekkor tornász Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó meglepő történetet mesélt el a kamerák előtt: bevallotta, hogy gyerekkorában édesanyja bezárta a szaunába, hogy így fogyjon, és ne legyen gond a mérlegelésnél a tornászverseny előtt.

Keresztes Ildikó édesanyjával a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorának vendége volt. A kamerák előtt elmeséltek egy érdekes történetet: kiderült, hogy az énekesnő gyerekként tornászversenyeken indult, ugyanakkor mindig szerette a pocakját, és anyukájának drasztikus módszerekhez kellett folyamodnia, hogy tartani tudja a súlyát. Egyszer egy rövid időre a szaunába is bezárta őt, hogy fogyjon.

"Régi történet, de ha kellene, most is ugyanúgy megcsinálnám, mint akkor. Más ember talán nem ehhez a módszerhez folyamodott volna, de én alkalmaztam ezt, és bezártam oda, persze kintről őriztem és mosolyogtam rá. Ezt verseny előtt meg kellett csinálni, hogy a mérlegelésnél ne legyen probléma. A ritmikus gimnasztikához a megfelelő állóképesség mellett a súlyát is tartania kellett, hogy ne hízzon el, és ezért muszáj volt néha meghúzni a határt, mert nagyon szerette a pociját. Mikor kiengedtem, fellélegezhetett, de enni nem kapott" – idézi Keresztes Ildikó édesanyjának szavait a Ripost.

Keresztes Ildikó és édesanyja Forrás: TV2

Az énekesnő persze akkor még nem tudta, milyen is a szauna és meglehetősen rosszul reagált édesanyja tettére.

Bementem és sokkot kaptam, hogy mi lehet ez, de anyu vitt, mert muszáj volt. Közben kiüvöltöttem neki: Te nem is vagy anya! Te meg akarsz ölni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.