Bárdosi Sándor Növényi Norbert Kökény Attila koncert testőr Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 103.9 Sláger FM-en ezúttal nemcsak a már megszokott négyesfogat ébresztette a hallgatókat, de Radics Gigi és Kökény Attila is csatlakozott a műsorvezetőkhöz. Kökény Attila folyamatosan ugratta a két jómadarat, azaz Bárdosit és Növényit, akikből szerinte kiváló testőrök lennének Radics Gigi védelmére.

Az egész reggel a zene jegyében telt a 103.9 Sláger FM-en, ahol ezúttal is Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztette a hallgatókat. Először Növényi Norbert csillogtatta meg zenei tudását, mikor vállalkozott arra, hogy egy video segítségével a stúdióban tanul meg gitározni.

Gitározni tanultak, de Radics Gigi testőrei is lehetnének Bárdosi Sándor és Növényi Norbert Forrás: Spotlightmedia

"A nap egyik témája az internetes videokból megtanulható dolgok voltak. Az ötletet az adta, hogy egy hölgy egy Youtube video alapján sajátította el, hogyan kell gyermeket világra hozni. Ezen felbuzdulva megpróbáltam, hogyan lehet megtanulni gitározni egy netes oktató anyagból. A fiam is így tanult meg játszani, bár profi nem lettem, de egy-két akkordot sikerült elcsípnem" - mondta Növényi Norbert, akiben egész más lehetőséget látott a stúdióba érkező Kökény Attila. Az énekes és Radics Gigi szombaton egy fergeteges koncerttel készülnek, amelyen - még ha viccelődve is - de munkát ajánlott Bárdosinak és Növényinek.

"Mivel Gigi is fellép a koncertemen és nemrég kiderült, hogy egyedülálló, azt gondolom, hogy rengeteg férfi lesz majd a koncerten. Szerintem Sanyi és Norbi eljöhetnének azért is, hogy kicsit vigyázzanak Gigire. Kellenek a testőrök, ha nagyon megrohamoznák Gigit a férfi rajongók" - mondta viccelődve Kökény Attila, akinek koncertvendége, Radics Gigi néhány kulisszatitkot is elárult a szombati közös produkciójukról. "Nem nagyon szoktunk Attilával próbálni. Előtte természetesen egyeztetünk, de volt már olyan, hogy a koncert napján énekeltünk össze először. Szerencsére jól működünk együtt, így ebből sosem volt probléma" - mondta Radics Gigi, aki Kökény Attilával együtt szombaton lép színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.