Megszavazták a Life.hu olvasói: Sebestyén Balázs párja a legcsinosabb

Debóra Katona Renáta Győrfi Pál Life.hu szavazás Cooky Erdei Zsolt Pápai Joci Sebestyén Balázs Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük melyik sztár barátnője a legszebb. Íme, az eredmény.

Természetesen az ízlések különböznek, és a szerencsés hírességek biztosan a saját szerelmüket látják a leggyönyörűbbnek, de a külső szemlélők, vagyis a Life.hu olvasóinak véleménye szerint van egy olyan feleség, aki kiemelkedik az összes többi közül. Meglepően egyhangú eredmény született ugyanis annak ellenére, hogy csaknem 9 ezer szavazat érkezett. Íme, az eredmény.

Sebestyén Balázs felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Az első helyen toronymagasan Sebestyén Balázs felesége, Viki végzett. A szavazás jelen állása szerint az emberek 62 százaléka szavazott a rádiós párjára. A második helyen holtverseny alakult ki, amennyiben csak a százalékokat vesszük figyelembe, ám a pontos számok alapján Győrfi Pál felesége, Adrienn egy hajszálnyival megnyerte az ezüstérmet, őt követi így Erdei Zsolt párja, Réka. 10 százalékkal a negyedik helyen Pápai Joci felesége, Anita végzett, az ötödik Cooky kedvese, Debóra lett. A sereghajtó pedig mindössze 2 százalékkal Berki Krisztián jelenlegi kedvese, Katona Renáta, vagyis Mazsi.

Berki Krisztián és Katona Renáta Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki
Íme, az eredmény Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.