Meztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjai

Forrás: Red Lemon Media -
Irigy Hónaljmirigy meztelen kertészkedés világnapja pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. 

Ilyen nagy melegben hogy máshogy is kertészkedhetne az ember, minthogy valamilyen egészen lenge öltözetben, ne adj' Isten anélkül... Az IHM-es fiúknak az utóbbi sem jelent problémát. Persze kérdés, hogy csupán a most szombaton aktuális, jeles világnapnak köszönhetjük a meglehetősen pikáns fotókat, vagy a srácoknál ez egy mindennapos szokás? Most mindenre fény derül!

Egyáltalán nem szégyenlősek az együttes tagjai Forrás: Red Lemon Media

„Nemrég egy nagyobb baráti társaságban zsugáztunk Sipos Peti és Papp Feri barátommal. A tét az volt, ha veszítünk, idén a világnapon mi is csatlakozunk a meztelen kertészkedőkhöz. Szerintem nem kérdés, végül hogy zárult az este. Csúnyán elvertek minket, és mivel a kártyaadóság becsületbeli ügy, nem volt mit tenni, meg kellett mentenünk a jó hírünket" - mesélte Uszi.

Ritkították a növényzetet az Irigy Hónaljmirigy tagjai Forrás: Red Lemon Media

A zenekarban akad olyan is, aki nem csak az év egyetlen napján sokkolja környezetét.

Alig takarta őket valami Forrás: Red Lemon Media

„Komolyan nem értem, miért olyan nagy ügy a meztelen kertészkedés, hogy még világnapot is elneveztek róla. Én így csinálom 30 éve, a szomszédok legnagyobb bánatára. Kertészkedni nyáron kell, nyáron pedig meleg van, nem bonyolult. Mégis miben kellene lennem, bundában?" – fejtette ki véleményét értetlenkedve Kabai Laci, a zenekar dobosa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.