Stohl Luca imádja apját, szüzessége elvesztésébe mégsem avatta be azonnal

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szex Stohl András család szerelem Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András és lánya között igazi bizalmi kapcsolat van, nemcsak apa-lánya, de baráti viszony is van köztük. Stohl Luca mégsem avatta be rögtön apját szüzességének elvesztésébe. 

Nagyon örült Stohl Luca és édesapja, Stohl András annak, hogy ők is részt vehetnek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, hiszen mindketten elfoglaltak, kevés időt tudnak együtt tölteni.

Luca a Best magazinnak adott interjújában elárulta, hogy nem csak apa-szülő, de igazi baráti kapcsolat is van köztük. "Az életemben van egy úgynevezett bizalmi hálóm, amelyben ő, édesanyám, a párom és a legjobb barátnőm kapott helyet. Minden fontos dologról tudnak, ami velem történik" - mondta a a Fem3 Café műsorvezetője.

Stohl Luca mindent megbeszél édesapjával Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt is elárulta, hogy Stohl Adnrás sokáig azt hitte ő az első, aki megtudta, Luca elveszítette a szüzességét. "Valójában csak a második vagy a harmadik..." - fogalmazott Stohl Luca, aki lányos titkok tudójával, édesanyjával osztotta meg először a hírt.

Zimány Linda fürdőruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-zimany-linda-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlZimány Lindának nem kell aggódnia a bikiniszezon miatt, az ő teste ugyanis kifogástalan. Meg is mutatta fürdőruhában az alakját, nagyon szexi! TV + SztárokOrigoMeztelenül kertészkedtek az Irigy Hónaljmirigy együttes tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180504-meztelenul-kerteszkedtek-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-tagjai.html„Kertész leszek, fát nevelek, kelő nappal én is kelek!" A kérdés, hogyan? A mirigyes fiúk ugyanis ezt is kicsit másképp gondolják. Május 5. a meztelen kertészkedés világnapja, ennek apropóján Kabai Laci, Papp Feri, Sipos Peti és Uszkó Laci felvették a harcot a kertjükben teljesen elburjánzott aljnövényzettel. TV + Sztárok--Pintér Tibor úgy érzi, eljött a generációváltás idejehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-pinter-tibor-ugy-erzi-eljott-a-generaciovaltas-ideje.htmlPintér Tibor ugyan sok időt és energiát fordít arra, hogy fiatalos maradjon belátta, nem játszhatja örökké ő a macsó szerepeket: ideje átadni a stafétát. TV + SztárokOrigoDukai Regina elárulta, hogy szépnek tartja-e magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-dukai-regina-elarulta-hogy-szepnek-tartja-e-magat-video.htmlDukai Regina idén is tanácsadóként támogatja a Miss Balaton versenyzőit, a social média világába kalauzolja a lányokat. A verseny mellett arról is beszélt, hogy milyen lányoknak és miért érdemes elindulni a megmérettetésen, így került szóba a saját karrierje is. Kiderült, hogy fiatalon nem tartotta magát szépnek, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta a modellt arról, hogy most hogyan látja magát. TV + Sztárok--Horváth Éva az anyaságról mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-horvath-eva-az-anyasagrol-meselt-video.htmlHorváth Éva a Miss Balaton sajtótájékoztatóján mesélt a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak a szépségversenyről, emellett természetesen az anyaság is szóba került, hiszen egy éve ilyenkor született meg az egykori modell gyermeke, Kristóf. Éva elárulta, kisfia nagyon mozgékony gyermek, minden pillanatban figyelni kell rá, és ahová lehet, magával viszi. A szépségverseny próbáján is ott volt, és előszeretettel figyelte a magassarkúban tipegő lányokat.TV + SztárokOrigoRózsa György szakításáról vallott: egy balerinával esett egykor szerelembehttp://www.life.hu/sztarok/20180504-rozsa-gyorgy-szakitasarol-vallott-egy-balerinaval-esett-egykor-szerelembe.htmlRózsa György felesége halála után már nem nősült meg, habár a szerelem nem kerülte el. Egy Nelly nevű balerinával estek szerelembe, de sajnos komollyá nem fordulhatott a dolog, amit a tévés még mindig bán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.