Harmadik gyermekét várja a Barátok közt egykori sztárja, Juga Veronika

család Juga Veronika Barátok közt terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juga Veronika, a Barátok közt egykoir Berényi Katája harmadik gyermekét várja. Farkasházi Réka posztolt közös fotót egykori kolléganőjével.

Juga Veronika 1998 és 2004 között játszott a népszerű sorozatban, Berényi Katát alakította. A színésznőnek már van egy nagyfia és egy kislánya, aki már másik kapcsolatból született 2014-ben. Most ismét bekopogtatott hozzájuk a gólya, Veronika pocakja már szép nagy, össze is dugták hasukat Farkasházi Rékával.

Mi így szoktuk. #együtt #kismamák #kismamákközt #barátokköz #t

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,

A ✈️-n még nagy volt a szájuk, hogy majd fürdeni akarnak a tengerben... #withmykids #athens #familytravel

Veronika Juga (@jugaroni) által megosztott bejegyzés,

Pert indít egymás ellen az Operettszínház és Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-pert-indit-egymas-ellen-az-operettszinhaz-es-kerenyi-miklos-gabor.htmlKERO zaklatási botrányai miatt távozni kényszerült az Operettszínházból, de a rendező nem adja fel. Bejelentette, hogy több pert is indít a színház igazgatója, Lőrinczy György ellen, ám a színház sem maradt adós, ők is a bíróság előtt akarják rendezni az ügyet. TV + Sztárok--Édesapja kíséri az oltárhoz Harry herceg menyasszonyát, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180505-edesapja-kiseri-az-oltarhoz-harry-herceg-menyasszonyat-meghan-marklet.htmlÉdesapja oldalán járul az oltárhoz Harry herceg amerikai menyasszonya, Meghan Markle a jegyespár két hét múlva esedékes esküvőjén, amelyen Harry néhai édesanyja, Diana hercegnő testvérei is jelen lesznek.TV + Sztárok--Véget ért a verseny: Böröcz Zsófia a Konyhafőnök nyertesehttp://www.life.hu/sztarok/20180505-veget-ert-a-verseny-borocz-zsofia-a-konyhafonok-nyertese.htmlA fináléval lezárult a hat hetes küzdelem A zsűri döntése alapján a Konyhafőnök címet és a 10 millió forintot Böröcz Zsófia nyerte.TV + Sztárok--Kerekes József összeomlott válása után, új párja adta vissza az emberekbe vetett hitéthttp://www.life.hu/sztarok/20180504-kerekes-jozsef-osszeomlott-valasa-utan-uj-parja-adta-vissza-az-emberekbe-vetett-hitet.htmlSaját bevallása szerint is ellentmondásos személyiség Kerekes József. Most egy interjúban elárulta, hogy hisztérikus alkatnak tartja magát, válása után összeomlott, még most sem teszi be a lábát abba az utcába, ahol volt felesége lakik. TV + Sztárok--Szőke hajkoronával, forrónaciban szexizik Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-szoke-hajkoronaval-forronaciban-szexizik-jennifer-lopez.htmlMillikók rajonganak a világon Jennifer Lopezért, a nők irigylik alakját, a férfiak pedig csodálják. Most épp forrónadrágban és falatnyi topban mutatta meg csodás alakját. TV + Sztárok--Úgy tűnik, válik Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/sztarok/20180504-ugy-tunik-valik-kim-kardashian-es-kanye-west.htmlA nap híre: válik Kim Kardashian és Kanye West.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.