Óriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotó

mell édesanya szoptatás Horváth Éva gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett.

Pár napja posztolta azt a fotót Horváth Éva, amivel igencsak megdöbbentette követőit. A modell egy csinos, dekoltált ruhát visel, amiben a keblei elképesztően nagynak tűnnek, mintha a duplájára nőttek volna. Éva azonban tisztázta, hogy nem feküdt kés alá, a kisfiának, Kristófnak köszönheti a nagyobb méretet - árulta el a Borsnak.


"Kristóf a napokban lesz egyéves, és bizony még anyatejet eszik. Szerintem ennél nincs jobb egy babának, és aki szoptatott már, pontosan tudja, hogy ez milyen változásokkal jár a testben. (...) Egyébként a sajtótájékoztató napján reggel Kristóf nem evett annyit, amennyit szokott, ezért tűnhet nagyobbnak a mellem. De ez szimpla biológia, semmilyen szexuális tartalommal nem jár, így néz ki mindenki melle szoptatáskor"
- mondta a lapnak Horvát Éva.

Már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki.TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--Kulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultak Berki Krisztián miatt: nem fizette ki őket a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-kulcsar-edina-es-csuti-ugyvedhez-fordultak-berki-krisztian-miatt.htmlBerki Krisztián megígérte Ázsia Expresszes versenytársainak, ha győzelemhez segítik, részesednek a fődíjból. A pénzt azonban nem fizette még ki a celeb, Kulcsár Edina és Csuti pedig megelégelték a hazudozást: ügyvédhez fordultak. TV + SztárokRubint Réka elárulta, miért volt duci gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-rubint-reka-elarulta-miert-volt-duci-gyerekkoraban.htmlA Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában elképesztő dologra derült fény: Rubint Réka elárulta, melyik élelmiszereknek nem tudott ellenállni kiskorában. Szerinte meg is lett az eredménye...TV + SztárokOrigoIszak Eszti szakmát válthttp://www.life.hu/sztarok/20180505-iszak-eszti-szakmat-valt.htmlAz egykori műsorvezető és divattervező, Iszak Eszter hamarosan szakmát vált. A Miss Balaton szépségverseny egyik mentoraként is dolgozó Eszti a Life.hu-nak elmondta, hogyan tervezi a karrierjét a jövőben.TV + Sztárok--Shane Tusup nélkül tért vissza Amerikából Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180505-shane-tusup-nelkul-tert-vissza-amerikabol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a békülésük után utazott Amerikába, hogy az úszónő megint formába lendüljön. Katinka azonban egyedül tért vissza Magyarországra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.